Type Here to Get Search Results !

Σκότωσε τη γυναίκα του, τραυμάτισε σοβαρά το γιο του 60χρονος στην Πάτρα

Σκότωσε τη γυναίκα του, τραυμάτισε σοβαρά το γιο του 60χρονος στην Πάτρα«Τσακώθηκα με την οικογένεια μου και έφυγα από το σπίτι » ήταν από τα πρώτα λόγια που φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς ο 60χρονος  συνταξιούχος οικοδόμος που σε κατάσταση αμόκ σκότωσε  με μαχαίρι την 57χρονη σύζυγό του και τραυμάτισε βαριά στο θώρακα τον 30χρονο γιό του.
Αστυνομικοί που τον αναζητούσαν τον εντόπισαν ώρες μετά την δολοφονία να περιφέρεται  σαν «χαμένος  »  στην είσοδο του  Νέου Λιμένα Πατρών. Είχε  ήδη προλάβει και εξαφανίσει το μαχαίρι με το οποίο δολοφόνησε την σύζυγό του και τραυμάτισε το γιό τους, χωρίς να αποκαλύψει που το είχε πετάξει. Εντύπωση προκάλεσε στους αστυνομικούς που τον εξέτασαν ότι δεν ανέφερε ποτέ την λέξη  φονικό και επαναλάμβανε ότι επρόκειτο για «τσακωμός » χωρίς να εξηγήσει τους λόγους που τον προκάλεσε.
Ηταν άλλωστε κοινό μυστικό στην περιοχή που έμενε ότι οι οικογενειακοί καυγάδες ήταν συχνοί και έντονοι και ότι πολύ συχνά κατέληγαν στον ξυλοδαρμό της συζύγου. Καταγγελίες, σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γίνει για τους έντονους τσακωμούς, ωστόσο ποτέ δεν είχε υποβληθεί μήνυση για ενδοοικογενειακή βία.
Πρόσωπα που γνώριζαν τον 60χρονο τον χαρακτηρίζουν νευρικό που συχνά προκαλούσε καυγάδες ακόμα και για ασήμαντη αφορμή.
Ο μοιραίος διαπληκτισμός έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, στο σπίτι όπου έμενε το ζευγάρι  στην περιοχή Κρύα Ιτεών στην Πάτρα.
Σε έξαλλη κατάσταση ο 60χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύζυγό του και την χτύπησε με μανία στο θώρακα. Της κατάφερε πολλές μαχαιριές μέχρι που η άτυχη γυναίκα σωριάσθηκε νεκρή.
Ο 30χρονος γιος του ζευγαριού ο οποίος είναι στρατιωτικός την ώρα του μοιραίου καυγά ήταν στο δωμάτιο του. Ο πατέρας του όρμησε και σε αυτόν και τον τραυμάτισε στο θώρακα. Μετά  το βίαιο σκηνικό ο πατέρας έφυγε από το σπίτι.
Αιμόφυρτος ο γιος  κατάφερε και  σύρθηκε καλώντας σε βοήθεια. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας  όπου και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση.
Σε βάρος του 60χρονου συλληφθέντος έχει σχηματισθεί δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα καθώς και για παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ