Type Here to Get Search Results !

Η στιγμή της επίθεσης στα γραφεία των ΑΝΕΛ - Υποψήφιος βουλευτής τους, άλλαξε την ταμπέλα της εισόδου

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπετε στη σελίδα του στοfacebook, μαζί με ένα κείμενο που προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις...

Αλλαξε την πινακίδα των ΑΝΕΛ ο υποψήφιος βουλευτής τους Γιάγκος Ραυτόπουλος αργά χθες το βράδυ. Όπως βλέπετε στην επόμενη φωτογραφία, ενώ συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο του κόμματος με αφορμή την ψήφιση του μνημονίου, παρενέβη με μαρκαδόρο και μετέτρεψε το "Ανεξάρτητοι" σε "Εξαρτημένοι".

Επίσης έγραψε "Δεν ξεχνώ" με την ημερομηνία ψήφισης του νομοσχεδίου για τα μέτρα. Στο facebook ανέφερε: ''Χωρίς λόγια....σήμερα στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Πάτρα....και ενώ συνεδρίαζε το συντονιστικό όργανο.... Γιάγκος Ραυτόπουλος, Υποψήφιος Βουλευτής Αχαϊας".
ΦΩΤΟ από dete.gr
ΦΩΤΟ από dete.gr

Ο Γιάγκος Ραυτόπουλος κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής, προσφέροντας μία διαφορετική νότα μέσω των σποτ, τα οποία δημιούργησε για να προωθήσει την υποψηφιότητά του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Αχαΐα. Με σλόγκαν όπως "Θέλεις μάνγκο; Θέλεις γιατρό για το λουμπάγκο;... Θέλω Γιάγκο" κατάφερε να γίνει διάσημος μέσω διαδικτύου μέσα σε ελάχιστες ώρες. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ