Type Here to Get Search Results !

Γιατί η Λάρισα δεν είναι Πάτρα...



Την έχει άχτι την Πάτρα ο Αλέξης Κούγιας… Θα του μείνει απωθημένο για όλη του τη ζωή. Ο ίδιος το λέει. Και δεν θα το συγχωρήσει ποτέ στους πατρινούς πως του γύρισαν με τέτοιο τρόπο την πλάτη, και κατ' εξακολούθηση μάλιστα.
Αδυνατεί να χωνέψει, τουλάχιστον έτσι λέει, γιατί τέτοια συμπεριφορά απέναντί του, ως πρόεδρος της Παναχαϊκής. Το παράπονό του κατά των πατρινών το ΄βγαλε και πέρυσι που πήγε για κανά μήνα στο Αιγάλεω, και φέτος που πήγε άλλο ένα μήνα στην Κόρινθο.
Σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, εκφράζει το παράπονό του, την οργή και τον πόνο του για τη συμπεριφορά των πατρινών. Κορυφαία φράση του «αυτή η εφταετία μου στην Πάτρα ήταν ό,τι χειρότερο στη ζωή μου»!
Ειδικά τους Δημάρχους Πατρέων, πρέπει να τους έχει σε μεγάλη εκτίμηση... Πιο πολύ τον Ανδρέα Φούρα και τον Γιάννη Δημαρά! Μέλι έσταζε το στόμα του γι' αυτούς...
Και τώρα που πήγε στη Λάρισα, αναλαμβάνοντας την ΑΕΛ, είτε ως ιδιοκτήτης είτε ως εκπρόσωπος της ιδιοκτήτριας εταιρείας, ξανά τα ίδια. Θυμηθείτε τα πιο πρόσφατα λόγια του: «Η Λάρισα δεν είναι Πάτρα. Τη Λάρισα, αν την πειράξεις, ο κόσμος κατεβαίνει στο δρόμο. Στην Πάτρα τούς πήραν τη συνεταιριστική τράπεζα που είχαν, υγιέστατη τράπεζα με 360 εκατομμύρια αποθεματικό, και δεν κουνήθηκε φύλλο. Τους την πήγαν από τη μια μέρα στην άλλη σε μια συστημική τράπεζα, για να ενισχύσουν τη συστημική τράπεζα με τα μετρητά των Πατρινών. Στη Λάρισα πήγαν μια φορά να τους κλέψουν ένα πρωτάθλημα, με τον Τσίγκοφ, και κόπηκε η Ελλάδα στη μέση για μήνες. Στη Λάρισα ο κόσμος είναι Λάρισα. Δεν είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ. Στη Λάρισα η Ερασιτεχνική δεν έκανε ποτέ καταγγελία να διαλυθεί η Επαγγελματική γιατί χρωστούσε 10.000 ευρώ. Στη Λάρισα δεν υπάρχει περίπτωση να 'χει ιδιόκτητο γήπεδο η ερασιτεχνική και να μην το δίνει στην επαγγελματική. Στη Λάρισα δεν υπάρχει περίπτωση ο Δήμος να μη δώσει το δημοτικό στάδιο, το οποίο φτιάχτηκε με χρήματα του ελληνικού λαού, γιατί είναι της φιλοσοφίας ότι το γήπεδο ανήκει σε όλο τον ελληνικό λαό και δεν μπορεί να παραχωρείται σε επαγγελματική ομάδα;».
Τον Απρίλη του 2014, μιλώντας στο Καλαματιανό Best tv, είχε πει ακόμα μεγαλύτερες χοντράδες: «Γεμάτη κατίνες, αδελφές, δουλοπάροικους και λαμόγια η Πάτρα, στο περιβάλλον της παλιάς Παναχαϊκής. Εδώ καταστράφηκε μια ολόκληρη τράπεζα στην Πάτρα, η Αχαϊκή Τράπεζα, και κανείς δεν μίλησε, δεν άνοιξε μύτη σε ολόκληρη την πόλη. Mε την Παναχαϊκή θα ασχοληθούν και θα στεναχωρηθούν τώρα όλοι τους αυτοί;».
Και πριν από δύο μήνες, τότε που έκανε το μίνι «αγροτικό» του στην Κόρινθο, είχε πει: «Δήμος Πατρέων, Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, Δημοσιογράφοι και οργανωμένοι οπαδοί. Δυστυχώς, ζυγισθήκατε, μετρηθήκατε και βρεθήκατε λιποβαρείς. Δυστυχώς, μετρήσατε λάθος τις δυνάμεις σας και το ειδικό σας βάρος απέναντί μου. Αυτή η επταετία μου στην Πάτρα ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει στη ζωή μου».
Και πριν από ένα μήνα, είχε πει σε τοπικό Μ.Μ.Ε: «Όλοι ξέρουν ότι Παναχαϊκή διοικείται σωστά από έναν άνθρωπο (Σ.Σ. τον εαυτό του εννοούσε) που έχει το θάρρος να τα βάζει με το βρόμικο κατεστημένο και δικαιώνεται συνεχώς, αλλά ο κόσμος δεν τον στηρίζει. Η Πάτρα με την συμπεριφορά της δείχνει ότι δεν θέλει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα».

Μένει να δούμε αν και πόση ζεστασιά θα βρει στη Λάρισα. Τη ζεστασιά που δεν βρήκε ούτε στα Γιάννινα, ούτε στην Πάτρα...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ