Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Πήγε για διαζύγιο κι έφυγε τρέχοντας


Γνωστός πατρινός ο οποίος ήθελε το συντομότερο δυνατό να απαλλαγεί από τα δεσμά του γάμου – έχοντας εξασφαλίσει την άμεση έκδοση του διαζυγίου του κοινή συναινέσει – εκεί που πήγαινε για μαλλί βγήκε και κουρεμένος.
Όλα ξεκίνησαν την περίοδο προ capital control. με τον  εν διαστάσει  πατρινό και συνάμα ερωτευμένο με νεαρή ύπαρξη να εμφανίζεται σε δικηγορικό γραφείο και να ζητά την έναρξη των διαδικασιών προκειμένου να λάβει το συντομότερο δυνατό διαζύγιο  , το οποίο θα έβγαινε από κοινού με τη «γυναίκα» του.
Ο νεαρός άντρας βιαζόταν γιατί ήθελε να επισημοποιήσει τη σχέση του με αιθέρια ύπαρξη, η οποία είχε θέσει  βέτο, προκειμένου να συνεχίσει να είναι μαζί του.
Μάλιστα ο άντρας είχε προσκομίσει όλα τα έγγραφα ενώ είχαν πέσει και οι υπογραφές – τόσο από αυτόν όσο και την γυναίκα του – η οποία το μόνο που του ζήτησε ήταν  να πληρώσει αυτός  τα έξοδα του διαζυγίου.
Όλα κυλούσαν ομαλά  με τον ερωτευμένο  υποψήφιο για διαζευκτήριο να βεβαιώνει το αμόρε του πως ήταν θέμα χρόνου να επισημοποιήσουν τη σχέση τους. Όλα ήρθαν ανάποδα όταν ήρθε η ώρα να καταβάλει το ποσό των 640 ευρώ περίπου που απαιτούντο για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Στο άκουσμα του ποσού ο γνωστός πατρινός δήλωσε πως θα δώσει τα χρήματα την επομένη ημέρα αλλά από τότε  ούτε φωνή , ούτε ακρόαση.
Το χειρότερο γι’ αυτόν είναι, πως η νεαρή για χάρη της οποία τα τίναξε όλα στον αέρα,  εγκαταλείποντας τη συζυγική κλίνη ,  έχασε πριν από λίγες ημέρες την υπομονή της και του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους καθώς θεωρούσε πως την κοροϊδεύει.
Στην προσπάθειά του να τη μεταπείσει επιστράτευσε το capital control  και τις  κλειστές τράπεζες ,  ενώ έφτασε στο σημείο  να της παραδώσει την χωρίς ευρώ μέσα  κάρτα του και να την προτρέψει να πάει στα ΑΤΜ, προκειμένου να δει  πως τα μηχανήματα δεν βγάζουν λεφτά.
Συχνό φαινόμενο
Το συγκεκριμένο περιστατικό   δεν είναι το μοναδικό, καθώς  το φαινόμενο της αποχώρησης ζευγαριών που μεταβαίνουν  σε δικηγορικά γραφεία της Πάτρας  για να υποβάλλουν κοινή αίτηση διαζυγίου και τα  οποία φεύγουν  «τρέχοντας», μόλις ακούν το ποσό που απαιτείται είναι καθημερινό.
Χαρακτηριστική είναι η «ατάκα» πατρινού δικηγόρου, ο οποίος προκειμένου να περιγράψει την κατάσταση που επικρατείς τον κλάδο, σχολιάζει πως « έρχονται σκοτωμένοι για να υποβάλουν αίτηση διαζυγίου και μόλις ακούνε το χρηματικό ποσό που απαιτείται δίνουν  γλωσσόφιλα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ