Type Here to Get Search Results !

Τραυματισμός ανήλικων κοριτσιών από πέτρες σε λεωφορείο του Αστικού Κτελ


                            Κωνσταντίνα Παλαιολόγου
Μέχρι νεοτέρας σταμάτησαν για την προστασία του επιβατικού κοινού τα δρομολόγια του Αστικού Κτελ της Πάτρας στα Δεμένικα, από την Δύση του ηλίου μέχρι και το πρώτο φως της ημέρας, μετά τον τραυματισμό 2 κοριτσιών 14 και 15 ετών, όταν από πέτρες που πέταξαν άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια.
Το τελευταίο περιστατικό ανησύχησε το Αστικό Κτελ και τους κατοίκους, που κάλεσαν την αστυνομία και ζήτησαν αμέσως την λήψη μέτρων, αλλά μέχρι να συλληφθούν οι ένοχοι, τα νυχτερινά δρομολόγια έπαυσαν, αφού και οι δύο προσαγωγές ανήλικων υπόπτων, δεν απέδωσαν καρπούς.
Νεαροί άγνωστοι δράστες, έχουν επιδοθεί σε ένα χόμπι που θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές, χρησιμοποιώντας εκτός από πέτρες, αυγά, πορτοκάλια και κορόμηλα!
Οι οδηγοί είναι φοβισμένοι και οι υπάλληλοι του Κτελ, εκτελούν χρέη αστυνομικών και κάνουν περιπολίες, για να μην σημειωθούν άλλα ατυχήματα και όπως αποκάλυψε στο patrastimes.gr, ο σύμβουλος του Αστικού Κτελ, Γιάννης Γιαννακόπουλος, η απάντηση που έλαβαν από την αστυνομία, ήταν πως «κάνουμε ότι μπορούμε αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να δράσουμε σε μόνιμη βάση μέχρι να γίνουν συλλήψεις, γιατί δεν διαθέτουμε προσωπικό».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ