Type Here to Get Search Results !

Η βραδιά των χορηγών του Απόλλωνα Carna

Η βραδιά των χορηγών του Απόλλωνα Carna - ΔΕΙΤΕ ΔΩΤΟ Ο Απόλλων Carna βράβευσε όλες τις ομάδες της Πελοποννήσου που διακρίθηκανΤο νέο χορηγικό του πρόγραμμα (2015-2016) παρουσίασε ο Απόλλωνας Πάτρας σε μια ζεστή εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στους χορηγούς του Συλλόγου και φιλοξενήθηκε στο “Distinto” (Ρίο).
Στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων Φίλιππος Καμίσηςαναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα κατά την διάρκεια της χρονιάς που έκλεισε.
«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη σε διάφορα επίπεδα. Σε αγωνιστικό επίπεδο μας άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Χαρά για τη συμμετοχή στον τελικό Κυπέλλου για δεύτερη φορά μετά από 18 χρόνια και πικρή γεύση επειδή διάφορες ατυχίες δεν μας άφησαν να κάνουμε τα βήματα παραπάνω που θέλαμε εμείς και ο κόσμος μας…». Ο Φ. Καμίσης τόνισε ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια νέα χρονιά, που έχει μεγάλες απαιτήσεις και για να υλοποιηθούν χρειάζεται η στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου της Πάτρας και των φιλάθλων. Κάλεσε τους χορηγούς να έλθουν ξανά κοντά στην ομάδα, κάνοντας πράξη το σύνθημα: Μια πόλη μια ομάδα, μία οικογένεια.
Ο Γ. Χαλβατζάκης
Παρών στην εκδήλωση ήταν ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος συνοδευόταν από τον διευθυντή του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Κονδύλη.
«Η Πάτρα διαθέτει εκπληκτικό γήπεδο με εγκαταστάσεις υψηλού επιπέδου. Είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα με εγκαταστάσεις με χαρακτηριστικά Ευρωλίγκας» τόνισε και προέτρεψε επιχειρήσεις και χορηγούς να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Απόλλωνα.
«Ο Απόλλων είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα πάνω ίσως και από πιο παραδοσιακές δυνάμεις όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, κρίνοντας με αναλογικά στοιχεία, με τόσο δυνατό χορηγικό πρόγραμμα. Ολη η πόλη της Πάτρας είναι μια παρέα με τον Απόλλωνα. Μιλάμε για μια μπασκετούπολη. Αγαπά και στηρίζει το άθλημα μας. Εχει πολλά γήπεδα και ομάδες που ενδιαφέρονται για το μπάσκετ. Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον τρόπο που τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται ο Απόλλων. Για παράδειγμα ο νέος φωτισμός του κλειστού γηπέδου με LED είναι στις προδιαγραφές και στα χαρακτηριστικά που ζητάει η Ευρωλίγκα. Αυτό και μόνο δείχνει τα βήματα προόδου που έχει κάνει, αλλά και πόσο περισσότερο μπορεί να προοδεύσει. Προσωπικά τον Απόλλωνα θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου».
Ο Γιώργος Χαλβατζάκης μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής μπάσκετ, το οποίο χαρακτήρισε το πιο συναρπαστικό των τελευταίων χρόνων λέγοντας: «Φέτος είχαμε ρεκόρ 15ετίας στα εισιτήρια και τα στοιχεία με τις τηλεθεάσεις που έχουμε στη διάθεσή μας δείχνουν ότι ο κόσμος επιστρέφει στο μπάσκετ. Και επειδή βρίσκομαι στην Πάτρα να πω ότι ο Απόλλων είναι μια από τις ομάδες που βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις με τα εισιτήρια και αυτή είναι η δύναμή του και σε αυτόν τον τομέα πρέπει να επενδύσει. Να φροντίσει ο κόσμος να τον στηρίξει ακόμη περισσότερο».
Ο Θ. Παπαχατζής
Χαιρετισμό στη εκδήλωση κλήθηκε να κάνει και ο νέος προπονητής του Απόλλωνα, Θανάσης Παπαχατζής. Εξέφρασε την ικανοποίησή του και την περηφάνια για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Απόλλωνα και τις ευχαριστίες του προς τη διοίκηση του Συλλόγου.
«Το πρώτο που θέλω να πω να ευχαριστήσω ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είμαι ευτυχισμένος και περήφανος που ηγούμαι αυτής της προσπάθειας. Αυτό που θέλω να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου έδειξαν και να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της ομάδας».
Ο Κ. Πετρόπουλος
«Ο Απόλλων έχει πολύ δυνατό κόσμο, πολύ καλή διοίκηση και πολύ καλούς χορηγούς. Οι χορηγοί έχουν στηρίξει την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και αυτή η ένωση δίνει μια μεγάλη δυναμική στον Απόλλωνα» τόνισε ο παλαίμαχος αθλητής Κώστας Πετρόπουλος, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα αναλαμβάνοντας την τεχνική διεύθυνση των Υποδομών.
Οι χορηγοί
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, την οποία παρουσίασε η δημοσιογράφος Ρούλα Στίγκα, βραβεύτηκαν από τον Απόλλωνα Πάτρας οι χορηγοί του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής μπάσκετ ΟΠΑΠ ΑΕ και Novasports-Forthnet, o χορηγός ονομασίας του Απόλλωνα εταιρία CARNA, οι μεγάλοι χορηγοί ΛΟΥΞ ΜΑΡΛΑΦΕΚΑΣ, ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ ΑΕ, MED FRIGO, ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΥΓΡΑ ΚΑΥΣΙΜΑ, οι χορηγοί ΧΙΩΝ, ΡΟΥΠΑΣ HAIRSHOPS, STEGNO, OTE – COSMOTE, SENDO INTERCOOL, PILAVAS OUZO, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΠΡΩΤΟ, ΑΤ ΗΟΜΕ, Β.ΒΛΑΣΤΑΡΑΣ ΑΤΕ , ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, PETLAS, ΠΑΝΕΛΑΣΤΙΚΗ οι υποστηρικτές ΒΑΚΚΑR SA, ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΚΑΜΙΣΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ, ΚΡΟΝΟΣ S/M, «ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΛΑΣ», ΔΙΩΝΗ – ΠΑΤΡΑΪΚΗ ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ, BELEHAS TRANSFER, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, MACRON, AVIS, ΥΔΡΟΚΑΤ – ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε, ΜΥΛΩΝΑΣ Β & Η ΟΕ, EXPRESS εστιατόριο, ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, ΑΧΙΛΛΕΙΟΝ εστιατόριο, ΦΑΣΟΛΟΙ εστιατόριο, ΠΑΒΙΠΛΑΣΤ, PORTO RIO HOTEL, ΠΑΠΑΠΑΥΛΟΥ ΑΛΕΚΟΣ, ΒΙΕΜΕΤΑΛ, ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ, AP DIGITAL, EMPHASIS, SECURITY GP, I.M.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ, COPYTRON, FORTOSIS PRINT FACTORY, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ, DYNACOMP, ΚΩΝ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΟΥ, ΛΟΤΣΑΡΗΣ, SEGAFREDO, ΝΑΥΤΙΛΟΣ, εκπαιδευτήρια, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΑΧΑΪΚΗ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ, ΕΤΕΚΑ – ΣΤΑΪΚΟΣ, ΠΡΟΣΗΜΟ, MY DIRECT, ΕΚΕΜ Α.Ε.,ΔΟΥΒΡΗΣ, ΔΑΣΥΛΛΙΟ, ΝΩΝΤΑΣ ΤΣΑΟΥΡΔΑΣ, ΚΑΠΕΛΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, INTERFOS, ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΚΟΥΤΣΑΝΤΩΝH, οι υποστηρικτές των τμημάτων βόλεϊ CETEC – ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ ΕΠΕ, ΝΙΚΟΛΙΤΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ΑΦΟΙ Γ. ΠΑΪΣΙΟΥ ΟΕ, MON SOL – ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, INOX PATRAS – ΦΟΡΤΩΣΗΣ, EMELISSE HOTEL.
Επίσης βραβεύτηκαν οι χορηγοί επικοινωνίας (εφημερίδες «Πελοπόννησος», «Η ΓΝΩΜΗ» και «MATCH ΑΧΑΪΑΣ», οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ΣΚΑΪ ΠΑΤΡΑΣ 89.4 FM, SPORT FM PATRAS, LEPANTO και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες MARKA SPORT, THEBEST.GR, NEWS PLUS, ATTACK.GR).
Βράβευση ομάδων
Ο Απόλλων Carna στη βραδιά των χορηγών βράβευσε όλες τις ομάδες της Πελοποννήσου και τις Πατρινές ομάδες που διακρίθηκαν στις Εθνικές κατηγορίες. Συγκεκριμένα, τίμησε τον Κόροιβο για την συμμετοχή του στα πλέι-οφ της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, τον Αρκαδικό για την άνοδό του στην A1, τον Προμηθέα για την άνοδό του στην Α2, τον Εσπερο ΑΟΠΑ για την άνοδό του στη Β’ Εθνική και τον Γλαύκο για την άνοδό του στη Γ’ Εθνική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ