Type Here to Get Search Results !

Επιθέσεις αγνώστων σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Πάτρα

Τραπεζικά υποκαταστήματα της Πάτρας έχουν βάλει στο στόχαστρό τους άγνωστοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι εξαπολύουν επιθέσεις με μπογιές και πέτρες, προκαλώντας φθορές στους εξωτερικούς υαλοπίνακες και στα μηχανήματα ανάληψης χρημάτων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, μία ομάδα περίπου 10 ατόμων που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, πέταξαν μπογιές πήγαν έξω από υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Αγίου Ανδρέου και Πατρέως, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές όχι μόνο στο κτίριο, αλλά και σε σταθμευμένα δίκυκλα. Φεύγοντας οι άγνωστοι πέταξαν φέιγ βολάν και έγραψαν συνθήματα στους τοίχους. Τη στιγμή της επίθεσης μέσα στην τράπεζα βρίσκονταν πελάτες, όμως δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα.
Ακολούθησε κινητοποίηση της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό των δραστών, αλλά οι άγνωστοι κατάφεραν να διαφύγουν από τον πεζόδρομο της οδού Ρήγα Φεραίου.
Επίσης, πριν από λίγες ημέρες, άγνωστοι δράστες εξαπέλυσαν επίθεση με πέτρες σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κανακάρη και Ερμού, προκαλώντας φθορές σε δύο μηχανήματα ανάληψης χρημάτων.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ