Type Here to Get Search Results !

"Μένουμε Ευρώπη" - Συγκέντρωση με σημαίες και σφυρίχτρες στην πλατεία Γεωργίου

Πάτρα: "Μένουμε Ευρώπη" - Συγκέντρωση με σημαίες και σφυρίχτρες στην πλατεία Γεωργίου - ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ  Με αίτημα την παραμονή στην Ε.Ε. Αρκετός ο κόσμος που συγκεντρώθηκε και απόψε στην πλατεία Γεωργίου με σύνθημα την παραμονή της χώρας εντός της ευρωζώνης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, απλοί πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλλά και στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης, με σημαίες και σφυρίχτες πέρασαν το μήνυμα "Μένουμε Ευρώπη".
19:30 Το "Μένουμε Ευρώπη" δίνει το στίγμα του και από την Πάτρα σε συγκέντρωση αυτή την ώρα στην πλατεία Γεωργίου. 
Όπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση:
"Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα" αναφέρει η πρόσκληση μέσω διαδικτύου.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε το δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.
Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα "δημοκρατίας" σταλινικού τύπου. 
Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο Ευρώ, να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστεστην Πλατεία Γεωργίου την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00, κρατώντας μόνο Ελληνικές και Ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.
Η Πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ