Type Here to Get Search Results !

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε στην εθνική οδό γνωστός δημοσιογράφος Πηγή: Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε στην εθνική οδό γνωστός δημοσιογράφος

Δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη που έδινε από την περασμένη Παρασκευή ο γνωστός δημοσιογράφος Ηλίας Φροντιστής και έφυγε από την ζωή νωρίς το βράδυ της Τρίτης.
Τα τελευταία 24ώρα ο αρθρογράφος έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ύστερα από την απόπειρα αυτοκτονίας στην Εθνική Οδό Πύργου - Ολυμπίας, όταν αυτοπυρπολήθηκε στην άκρη του δρόμου.
Έχοντας υποστεί σοβαρά εγκαύματα, ο επί χρόνια αρθρογράφος στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», δεν κατάφερε να νικήσει στην άνιση μάχη που έδινε. Ο 78χρονος Ηλίας Φροντιστής, τις τελευταίες μέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος περνούσε δύσκολες στιγμές τα τελευταία χρόνια λόγω των δυσβάσταχτων οικονομικών προβλημάτων. Έμεινε αβοήθητος και έκανε πράξη τις απειλές, που είχε εκμυστηρευτεί σε στενά φιλικά και συγγενικά του πρόσωπα.
Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, ο αρθρογράφος περιλούστηκε με οινόπνευμα και ύστερα με αναπτήρα τυλίχθηκε στις φλόγες και έπεσε στο έδαφος. Αντιμέτωποι με το σκληρό θέαμα ήρθαν διερχόμενοι πολίτες, οι οποίοι παρά το αρχικό σοκ, βρήκαν το σθένος και ειδοποίησαν την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.


Πηγή: Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτοπυρπολήθηκε στην εθνική οδό γνωστός δημοσιογράφος [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/213516/tragodia-stin-patra-aytopyrpolithike-stin-ethniki-odo-gnostos-dimosiografos-eikones#ixzz3dxgMFGqj

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ