Type Here to Get Search Results !

Και η Πάτρα «Μένει Ευρώπη». Συγκέντρωση την Δευτέρα στην πλ. Γεωργίου

Και η Πάτρα «Μένει Ευρώπη». Συγκέντρωση την Δευτέρα στην πλ. Γεωργίου
Η μεγάλη ανταπόκριση στην πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» που συγκέντρωσε χιλιάδες πολιτών στην πλατεία Συντάγματος το βράδυ της Πέμπτης, έδωσε το έναυσμα για την διοργάνωση παρόμοιας συγκέντρωσης και στην Πάτρα όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Ηδη στο facebook δημιουργήθηκε σχετική σελίδα και ανακοινώθηκε η διοργάνωση συγκέντρωσης «Μένουμε Ευρώπη» στην πλατεία Γεωργίου τη Δευτέρα 22 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, την ώρα που θα συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες οι ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Στην σχετική πρόσκληση που έχει αναστηθεί στο facebook αναφέρονται τα εξής:
«Πολίτες της Πάτρας,
Τη Δευτέρα πραγματοποιείται μια ακόμα Σύνοδος Κορυφής στην Ευρώπη η οποία θα είναι καθοριστική για την χώρα μας. Η κλεψύδρα αδειάζει και το καράβι Ελλάδα πλησιάζει ακυβέρνητο στα βράχια. Οι χειρότεροι φόβοι μας καθημερινά τείνουν να γίνουν πραγματικότητα.
Η μεγαλειώδης συγκέντρωση των πολιτών της Αθήνας την περασμένη Πέμπτη, μας έδειξε τον δρόμο. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμό.
Να βγούμε στους δρόμους και στις πλατείες πολλοί περισσότεροι, να βροντοφωνάξουμε και πάλι ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ. Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι επεξεργάζονται σχέδια GREXIT, δραχμής και μετατροπής της χώρας μας σε νησίδα «δημοκρατίας» σταλινικού τύπου.
Εμείς οι πολίτες που απαιτούμε την Ελλάδα στην Ευρώπη, στο ευρώ, να παραμείνει μέλος της μεγάλης Δημοκρατικής Κοινότητας, πρέπει να είμαστε στην πλατεία Γεωργίου την Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015 και ώρα 19:00, κρατώντας μόνο ελληνικές και ευρωπαϊκές σημαίες και τις σφυρίχτρες μας.
Η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά στους πολίτες και όχι σε κόμματα».
Να σημειωθεί ότι την πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της συγκέντρωσης υποστηρίζουν ήδη, απευθύνοντας ανοικτή πρόσκληση συμμετοχής, γνωστά πολιτικά στελέχη, όπως η Αγγέλα Τριανταφύλλου από το ΠΑΣΟΚ και ο Ηλίας Γκοτσόπουλος από το Ποτάμι.

Μάλιστα η Αγγέλα Τριανταφύλλου αναφέρει στην προσωπική της σελίδα στο facebook: «Η πρωτοβουλία είναι ανοιχτή σε όλους όσοι θέλουν να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη. Ενώνει όλες τις ευρωπαϊκές φωνές και πρέπει να ακουστούν».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ