Type Here to Get Search Results !

Έκκληση από το "Φωτεινό Αστέρι" για λαχανικά, κρέας, ψάρια και είδη καθαριότητας

Τριάντα (30) οικογένειες τον τελευταίο ενάμισι μήνα επισκέφθηκαν τα γραφεία της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας «Το Φωτεινό Αστέρι» ζητώντας βοήθεια από τους κοινωνικούς λειτουργούς του συλλόγου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του «Φωτεινού Αστεριού», πολλές από αυτές τις οικογένειες ζουν σε τραγικά άθλιες συνθήκες με τρομερές ελλείψεις σε τρόφιμα, λαχανικά, ψάρια και είδη καθαριότητας.«Πολλές από αυτές της οικογένειες μας δήλωσαν ότι κρέας- ψάρι έχουν να δώσουν πολλούς μήνες στα παιδιά τους και τα ρούχα των παιδιών τα πλένουν με αραιωμένο απορρυπαντικό ή και με σκέτο νερό ορισμένες φορές.
Κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες προσπαθούμε να βοηθήσουμε τις οικογένειες αυτές εκ των οποίων ήδη αρκετές αντιμετωπίζουν και τον εφιάλτη της έξωσης.
Σαν εθελοντική οργάνωση κάνουμε έκκληση για βοήθεια σε τρόφιμα - λαχανικά-κρέας-ψάρια-και προϊόντα, είδη καθαριότητας ώστε να βοηθήσουμε αυτές της οικογένειες οι οποίες έχουν όλες μικρά παιδιά και πολλά από αυτά είναι μωρά», αναφέρει η ανακοίνωση – έκκληση.
Τηλ. Επικοινωνίας -   2611122497, 6981044800.
email - to_fwteino_asteri@hotmail.gr
0026 0672 94 0200 139 326 eurobank.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ