Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές σε κοιμητήρια

Πάτρα: Σύλληψη τριών ατόμων για κλοπές σε κοιμητήρια
Κλοπές σε τρία κοιμητήρια που βρίσκονται περιμετρικά της Πάτρας κατηγορούνται πως διέπραξαν ένας 31χρονος και δύο γυναίκες ηλικίας 24 και 16 ετών αντίστοιχα, που συνελήφθησαν την Τρίτη στην περιοχή Παραλία της Πάτρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο άνδρας και οι δύο γυναίκες πήγαν στο κοιμητήριο της Παραλίας Πατρών και αφαίρεσαν από τους τάφους 83 μεταλλικούς κρίκους και 23 μεταλλικές ροδέλες, τα οποία στη συνέχεια φόρτωσαν στο αυτοκίνητό τους.
Όμως, την ώρα που αφαιρούσαν τους κρίκους και τις ροδέλες έγιναν αντιληπτοί από περίοικους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Μετά από λίγη ώρα, αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης εντόπισαν τον άνδρα και τις δύο γυναίκες έξω στο κοιμητήριο και τους συνέλαβαν. Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο των συλληφθέντων, βρέθηκαν, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι κρίκοι και οι ροδέλες που είχαν αφαιρέσει από το κοιμητήριο, καθώς και δύο διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποίησαν.
Από την προανάκριση που έκαναν αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών, προέκυψε ότι το τελευταίο δίμηνο, οι συλληφθέντες, είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα από τα κοιμητήρια των Βραχναιίκων και του Σαραβαλίου.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών και κρατούνται, προκειμένου να οδηγηθούν την Πέμπτη στον ανακριτή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ