Type Here to Get Search Results !

Περιπολίες της Αστυνομίας σε όσα ΑΤΜ τραπεζών λειτουργούν στην Πάτρα

Περιπολίες της Αστυνομίας σε όσα ΑΤΜ τραπεζών λειτουργούν στην Πάτρα
Ουρές πολιτών σε ΑΤΜ τραπεζικών καταστημάτων συνεχίζονται και σήμερα στην Πάτρα, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παρατηρείται ότι σε ορισμένα μηχανήματα εξαντλούνται τα χρήματα.
Την ίδια στιγμή σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται και η ελληνική αστυνομία που ξεκίνησε περιπολίες σε υποκαταστήματα τραπεζών όπου υπάρχει συγκετρωση πλήθους για ανάληψη χρημάτων.
Να σημειωθεί ότι οι αναλήψεις καταθέσεων είχαν αρχίσει από τα ξημερώματα αμέσως μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού, ενώ σε συνδυασμό με την ανάληψη συντάξεων του ΙΚΑ, το σύστημα επιβαρύνθηκε αρκετά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr από έγκυρες τραπεζικές πηγές, αρμόδια στελέχη που είναι επιφορτισμένα με την παρακολούθηση των ATM, τροφοδοτούν διαρκώς τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης με χαρτονομίσματα, όποτε αυτό κρίνεται αναγκαιο.

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Η Τράπεζα της Ελλάδος καταβάλει κάθε δυντατή προσπάθεια προκειμένου να διασφαλιστεί η τροφοδοσία των ελληνικών τραπεζών με μετρητά, δήλωσε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδιο στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος, ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει πρόβλημα επάρκειας τραπεζογραμματίων στις τράπεζες.

ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ

Κίνηση παρατηρήθηκε το πρωϊ και σε ορισμένα πρατήρια καυσίμων της Πάτρας, όπου αρκετοί οδηγοί έσπευσαν να γεμίσουν τα οχήματά τους με καύσιμα, παρά το γεγονός ότι από τις εταιρείες διαβεβαιώνεται ότι η τροφοδοσία συνεχίζεται κανονικά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ