Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου νοσηλεύεται 8χρονος που τραυματίστηκε

Πάτρα: Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρίου νοσηλεύεται 8χρονος που τραυματίστηκε   Επί ποδός φορείς της υγείας και αστυνομία
 
Σε κρίσιμη κατάσταση στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας διακομίστηκε ένας 8χρονος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε πισινά ιδιωτικού ψυχαγωγικού πάρκου στα Γιάννινα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του παιδιού κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη, αλλά σταθερή. Ωστόσο υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να υπάρχει πλήρης εικόνα για την κατάσταση της υγείας του.
Το ανήλικο αγοράκι το οποίο νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας κολυμπούσε στην πισίνα όταν έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε κάτω από την επιφάνεια του νερού.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ
Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών, μεταφέρεται αυτή την ώρα οκτάχρονος μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε στην πισίνα ιδιωτικού ψυχαγωγικού πάρκου στα Γιάννινα.
Ο οκτάχρονος κολυμπούσε στην πισίνα, όταν έχασε τις αισθήσεις του και βρέθηκε κάτω από τα νερά.
Στον χώρο επικράτησε πανικός. Ναυαγοσώστης κατάφερε να βγάλει τον μικρό από την πισίνα και αμέσως στο χώρο έφτασε μονάδα του ΕΚΑΒ.
Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον μικρό και συνοδεία αστυνομικής δύναμης τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα.
Οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε και ο διοικητής του ιδρύματος Λάμπρος Γεωργόπουλος ο οποίος ενημερώθηκε για την κατάσταση του οκτάχρονου.
Όπως αναφέρει το epiruspost λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι, το μικρό αγοράκι, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πατρών προκειμένου να συνεχιστεί εκεί η νοσηλεία του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ