Type Here to Get Search Results !

Πήγε να την κάψει ζωντανή αλλά τελικά έκαναν δυο παιδιά – Στο εδώλιο 50χρονος

Πάτρα: Πήγε να την κάψει ζωντανή αλλά τελικά έκαναν δυο παιδιά – Στο εδώλιο 50χρονος Η ζήλεια του τον έβγαλε εκτός ελέγχου
 
Στο ακροατήριο έφθασε χθες η υπόθεση ενός 50χρονου που πριν από 9 χρόνια είχε προσπαθήσει να κάψει ζωντανή τη γυναίκα του επειδή την ζήλευε. Ο άνδρας την είχε περιλούσει με βενζίνη και της είχε βάλει φωτιά με αναπτήρα. Η γυναίκα τελικά γλίτωσε επειδή στο σημείο βρισκόταν συγγενικό της πρόσωπο που έσβησε γρήγορα τη φωτιά.
Η υπόθεση εκδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, το οποίο επέβαλε στον κατηγορούμενο ποινή φυλάκισης 3 ετών από 5 έτη, που ήταν η πρωτόδικη ποινή.. Το περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2006 σε βενζινάδικο, στο Λάππα Αχαϊας. Εκείνη την ημέρα η γυναίκα είχε μεταβεί στο σημείο για να πλύνει το αυτοκίνητό της και εκείνος την πλησίασε. Είχε προηγηθεί οικογενειακό επεισόδιο. Ξαφνικά έβγαλε από το μπουφάν ένα μπουκάλι με βενζίνη και της το έριξε. Στη συνέχεια έβαλε φωτιά. Ευτυχώς δίπλα ήταν ο ξάδελφός της ο οποίος έβγαλε το μπουφάν του και κάλυψε το σώμα της. Ο κατηγορούμενος ισχυρίστηκε στην δίκη πως δεν θυμόταν καν τι έκανε γιατί είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ. Πρέπει να σημειωθεί πάντως πως το ζευγάρι παραμένει μέχρι σήμερα μαζί. Η σύζυγος δήλωσε πως ο άνδρας της ζήλευε και πως δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη καθώς από τότε ζουν μαζί και έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ