Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: 14χρονος έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο

Πάτρα: 14χρονος έκανε βόλτες με κλεμμένο αυτοκίνητο
Βόλτα με κλεμμένο αυτοκίνητο έκανε στην Πάτρα ένας 14χρονος, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, κατηγορούμενος για κλοπές.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια περιπολίας που έκαναν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον ανήλικο να οδηγεί αυτοκίνητο και τον σταμάτησαν για έλεγχο. Όταν προέκυψε ότι το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν κλεμμένο, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε κατά την διάρκεια της προανάκρισης, ο 14χρονος, μαζί με έναν 23χρονο ο οποίος αναζητείται, είχαν κλέψει πριν από δύο ημέρες το προαναφερόμενο αυτοκίνητο από έναν 42χρονο, και επίσης είχαν αφαιρέσει από το εσωτερικό του οχήματος διάφορα εργαλεία, αξίας 700 ευρώ.

Ακόμη, από την προανάκριση προέκυψε ότι ο ανήλικος και ο 23χρονος είχαν διαπράξει τον περασμένο Μάιο οκτώ κλοπές σε σπίτια στην Πάτρα, όπου είχαν αφαιρέσει χρήματα, κοσμήματα, τηλεοράσεις, φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές και άλλες συσκευές.

Τέλος, σύμφωνα με την Αστυνομία, από τον έλεγχο των στοιχείων του 14χρονου προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές, για υποθέσεις κλοπών και ληστεία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ