Type Here to Get Search Results !

To προειδοποιητικό μήνυμα που έστειλε στη μητέρα του ο νεαρός που απειλούσε να καεί ζωντανός

 Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr o 31χρονος άνδρας έστειλε ένα προειδοποιητικό μήνυμα στη μητέρα του, η οποία στη συνέχεια ενημέρωσε την αστυνομία.Συγκεκριμένα, ο νεαρός φέρεται να της έστειλε μέσω facebook μια εικόνα που έδειχνε ένα σπίτι στις φλόγες, προϊδεάζοντάς τη για τις προθέσεις του. Η μητέρα του νεαρού, που μένει στη Μυτιλήνη, ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. κι έκτοτε ξεκίνησε μια μεγάλη προσπάθεια για να μεταπειστεί ο άνδρας και η ιστορία να λήξει αναίμακτα.
Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Ιωάννη Σεΐντή, τον Διευθυντή του Γ Α.Τ.Ανδρέα Τσαπικούνη, τον ειδικό διαπραγματευτή της Ασφάλειας Πατρών Γιώργο Λυγερό και την ψυχολόγο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας Ιωάννα Τσάκωνα. Επί τόπου βρέθηκε και η πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Μετά από προσπάθειες τριών ωρών ο άνδρας μεταπείστηκε και με εισαγγελική εντολή μεταφέρθηκε στην Ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη νοσηλεία του.
08.51 Στην ψυχιατρική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας μεταφέρθηκε ο 31χρονος άνδρας που χθες βράδυ απειλούσε να βάλει φωτιά στο σπίτι του και να καεί ζωντανός. Ο άνδρας μετά από τρεις ώρες και κινητοποίηση της αστυνομίας και της πυροσβεστικής πείστηκε από τους διαπραγματευτές να εγκαταλείψει το σχέδιό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 31χρονος είχε "προδώσει" τις προθέσεις του μέσω μηνύματος στο facebook.
00:43 Αίσιο τέλος είχε το θρίλερ που εξελίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Αρόης στην Πάτρα. Τελικά ο 31χρονος που είχε «ταμπουρωθεί» στο σπίτι του στην οδό Μεσσάτιδος και απειλούσε να βάλει φωτιά και να καεί ζωντανός, πείσθηκε από τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας να κάνει πίσω.
Αφού ηρέμησε μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια, ενώ ήδη από τις 00:30 ο δρόμος έχει ανοίξει και πάλι.
Πάντως δεν έλειψαν και οι εντάσεις καθώς αφού ο νεαρός είχε αποχωρήσει, συγγενείς του αρπάχθηκαν μπροστά στα μάτια των Αστυνομικών που προσπαθούσαν να επιβάλουν την τάξη.
00:25 Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί μέχρι αυτή την ώρα στην οδό Μεσσάτιδος στην Αρόη καθώς ο 31 ετών άνδρας που νωρίτερα είχε "ταμπουρωθεί" στο σπίτι του απειλώντας να βάλει φωτιά και να καεί ζωντανός δεν έχει ακόμα μεταπειστεί από τους διαπραγματευτές της Αστυνομίας.
Ο δρόμος είναι κλειστός ενώ στο σημείο είναι συγκεντρωμένοι δεκάδες συμπολίτες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος ειδοποίησε για τις προθέσεις του την μητέρα του μέσω του facebook ενώ έχει ζητήσει να δει και τον πατέρα του.
22:36 Συναγερμός σε Πυροσβεστική και ΕΛ.ΑΣ. σήμανε μετά από καταγγελίες ότι συμπολίτης απειλεί να βάλει φωτιά στο σπίτι του την οδό Μεσσάτιδος 6 στην Αρόη βάζοντας παράλληλα τέλος στη ζωή του.
Από την πρώτη στιγμή που έγιναν γνωστές οι απειλές του από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά καθώς και ειδικοί της αστυνομίας που διαπραγματεύονται μαζί του.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ