Type Here to Get Search Results !

Tην Τρίτη απολογείται ο συζυγοκτόνος-Έπνιξε τη γυναίκα του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν-Σοκάρουν οι αποκαλύψεις(


Νεότερη Ενημέρωση 19.41
Προθεσμία να απολογηθεί την Τρίτη έλαβε ο συζυγοκτόνος Θ.Λ, που οδηγήθηκε στον ενώπιον του εισαγγελέα, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της σύζυγό του Γ.Σ, μέσα στο σπίτι τους στην οδό Μειλίχου και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.
Προηγούμενη ενημέρωση 12.05 ΄
Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορείται ο 45χρονος δράστης που χθες το βράδυ δολοφόνησε την 48χρονη σύζυγό του.
Ο 45χρονος, επιτέθηκε στην γυναίκα του και αφού την έδεσε στην συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα.

Κατόπιν, ο 45χρονος έβαλε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό, μέχρι η γυναίκα να εκπνεύσει. Αμέσως μετά ο 45χρονος πήρε το άψυχο σώμα της γυναίκας και το έβαλε στο κρεβάτι, ενώ στην συνέχεια επιχείρησε να κόψει με ξυράφι της φλέβες του.
Περίοικοι, που είχαν αντιληφθεί πως κάτι συνέβαινε στο σπίτι του ζευγαριού, ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα, βρήκαν αιμόφυρτο τον 45χρονο, δίπλα στην νεκρή σύζυγό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να είχε πει σε άτομα του περιβάλλοντός του, ότι θα επιχειρούσε να κάνει κακό στην σύντροφό του, εξαιτίας της παθολογικής του ζήλιας.
Νεότερη Ενημέρωση 10.57’
Η επιθυμία της να χωρίσουν οδήγησε τον 45χρονο  δράστη του φονικού στην οδό Μειλίχου να πνίξει στο μπάνιο του σπιτιού όπου διέμενε με την 48χρονη γυναίκα του και μητέρα τριών παιδιών. Ο δράστης ομολόγησε την πράξη του υποστηρίζοντας πως το πάθος του γι’ αυτή τον οδήγησε να χάσει τον έλεγχο και να της αφαιρέσει τη ζωή. Το απόγευμα ο 45χρονος, ο οποίος βγήκε από το νοσοκομείο και κρατείται στην ασφάλεια της Πάτρας, αναμένεται να οδηγηθείς τον εισαγγελέα.
Νεότερη ενημέρωση 00.13΄
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο μπάνιο -κατά μία εκδοχή την έπνιξε- και μετά αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ