Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Ο διαχειριστής "τσέπωσε" τα λεφτά και... έγινε καπνός!

Πάτρα: Ο διαχειριστής `τσέπωσε` τα λεφτά και... έγινε καπνός!Τελικά έμειναν στα σκοτάδια οι ένοικοι και ιδιοκτήτρες διαμερισμάτων της μίας από τις τρεις πολυκατοικίες στην Πάτρα, που είχαν (χωρίς να το γνωρίζουν) βάλει "φέσι" στη ΔΕΗ, επειδή ο υπεύθυνος της εταιρείας διαχείρισης εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα των κοινοχρήστων!

Όπως διαβάζουμε στο tempo24 από την Παρασκευή η ΔΕΗ διέκοψε το κοινόχρηστο ρεύμα στην πολυκατοικία,
με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί ο κοινόχρηστος φωτισμός, το ασανσέρ, οι τηλεοράσεις (μιας και υπάρχει κεντρική κενραία) η αυτόματη λειτουργία της κεντρικής πόρτας και της γκαραζόπορτας.

Μάλιστα το πρωΐ του Σαββάτου, ιδικοτήτες πήγαν να προμηθευτούν φορτητές κεραίες τηλεόρασης, για να μπορούν τουλάχιστον να έχουν σήμα στους δέκτες τους

Μόνο στη μία από τις τρεις πολυκατοικίες της Πάτρας, το χρέος που άφησε ο επιχειρηματίας στους ενοίκους σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ανέρχεται στο ποσό των 6.000 ευρώ!
Κι όλα αυτά, με τους ιδιοκτήτες και τους ενοίκους, να έχουν πληρώσει στην πλειοψηφία τους, τα χρήματα μέσω των λογαριασμών κοινοχρήστων.

Πριν από μερικές ημέρες, όπως διαβάζουμε σο tempo24 ενημερώθηκαν μέσω του νέου λογαριασμού της ΔΕΗ,
οτι επίκειται διακοπή του κοινόχρηστου ηλεκτρικού ρεύματος και τότε υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον διαχειριστή τους, αλλά μάταια.
Οι κλήσεις τους έμεναν αναπάντητες
ενώ όπως αναφέρει ιδιοκτήτης διαμερίσματος, ο χώρος όπου στεγαζόταν η επιχείρηση του διαχειριστή είχε αδειάσει χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το αν έχει μετακομίσει σε άλλη διεύθυνση.

Οι ιδιοκτήτες,σύμφωνα όπως ήταν φυσικό άλλαξαν εταιρεία διαχείρισης και παράλληλα πληροφορήθηκαν οτι το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζαν και οι ένοικοι άλλων τουλάχιστον δύο πολυκατοικιών της Πάτρας.
Και τώρα καλούνται να πληρώσουν και πάλι τα οφειλόμενα χρήματα, για να μην διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Παράλληλα αναμένεται σύντομα να κινηθούν νομικά σε βάρος του επιχειρηματία. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ