Type Here to Get Search Results !

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Πάτρα: Χρυσαυγίτες μπούκαραν στην συνεδρίαση

Χαμός στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Πάτρα: Χρυσαυγίτες μπούκαραν στην συνεδρίασηΟ κακός χαμός έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Δυτικής Ελλάδας, στην Πάτρα.
Μέλη της Χρυσής Αυγής, μπήκαν στην αίθουσα της συνεδρίασης και απαίτησαν σε έντονο ύφος από τον εκλεγμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας της Ελληνικής Αυγής, Χρήστο Ρήγα να παραδώσει την έδρα του.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν ο κύριος Ρήγας έχει διαγραφεί από την Χρυσή Αυγή, άρα δεν έχει κανένα λόγο παρουσίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Παράλληλα, η κυρία Γεωργία Κοκκότη, περιφερειακή σύμβουλος από την Αιτωλοακαρνανία, δήλωσε την παραίτηση της από τη παράταξη του ίδιου, συμμετέχοντας πλέον στο Π.Σ. ως ανεξάρτητη σύμβουλος.
Στην αίθουσα επικράτησε ένταση, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία, ώστε να μην φτάσει η κατάσταση εκτός ορίων. Πάντως, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας κάλεσε τα μέλη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, τονίζοντας ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν είναι χώρος για να λύσουν τις κομματικές τους διαφορές. 
Να σημειωθεί ότι πριν λίγες μέρες ο κύριος Ρήγας φέρεται να είχε ανακοινώσει την παραίτηση του από την Χρυσή Αυγή, την οποία χαρακτήρισε ως «μόρφωμα».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ