Type Here to Get Search Results !

Εγκλημα στην Πάτρα: Της έβαλε χειροπέδες και την έπνιξε στην μπανιέρα

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το συζυγικό έγκλημα στην Πάτρα. 
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το βράδυ του Σαββάτου, σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην συμβολή Μειλίχου και Νοταρά, ένας 45χρονος άνδρας  έπνιξε με τα χέρια του την 48χρονη σύζυγό του και μητέρα τριών παιδιών (είχε ένα 14χρονο γιο με τον δράστη και δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενες σχέσεις της). Στη συνέχεια, μόλις συνειδητοποίησε τη φρικιαστική του πράξη, επιχείρησε να αυτοκτονήσει κόβοντας με ξυραφάκι τις φλέβες του.
Λίγο νωρίτερα, ολόκληρη η γειτονιά είχε ξεσηκωθεί, για μια ακόμη φορά, από τον έντονο καβγά του ζευγαριού.  Το απόγευμα του Σαββάτου, ο γιος του ζευγαριού επιστρέφοντας, προσπάθησε να μπει στο σπίτι, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο πατέρας του είχε φροντίσει να κλειδώσει και να αφήσει το κλειδί πίσω από την πόρτα για να μην μπορεί κανείς να μπει στο διαμέρισμα. Ο 14χρονος ειδοποίησε μια θεία του (αδελφή του δράστη) και αυτή με τη σειρά της την αστυνομία. Οταν η αστυνομία άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος με τη συνδρομή της πυροσβεστικής βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής γυναίκας, με τον 45χρονο να βρίσκεται αιμόφυρτος και σε λιπόθυμη κατάσταση δίπλα της. 
Το αποτρόπαιο έγκλημα 
Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης, τυφλωμένος από τη ζήλια για τη σύζυγό του, αφού την ακινητοποίησε, κατά πληροφορίες φορώντας της χειροπέδες, στη συνέχεια την οδήγησε με την βία στην τουαλέτα του σπιτιού τους. Εκεί, ο 45χρονος, όπου προηγουμένως είχε γεμίσει με νερό την μπανιέρα, βούτηξε το κεφάλι της 48χρονης μέσα στο νερό και το έβγαλε μόνο όταν κατάλαβε ότι είχε πεθάνει. Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, πήρε το άψυχο σώμα της συζύγου του και το έβαλε στο κρεβάτι τους. Δίπλα από τη νεκρή σύζυγό του και σε κατάσταση αμόκ έκοψε με ξυράφι τις φλέβες του και στα δύο του χέρια. 
Οι αστυνομικοί τον βρήκαν λιπόθυμο και τον μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», όπου, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, συνελήφθη. Μάλιστα, χθες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί αύριο. 
Ο άνδρας φέρεται να έχει ομολογήσει το έγκλημά του καθώς και να έχει παραδεχτεί την παθολογική ζήλια του για τη 48χρονη γυναίκα και μητέρα του 14χρονου παιδιού τους.
Γιατί την σκότωσε 
Οπως αναφέρουν πληροφορίες σε τοπικά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, το ζευγάρι περνούσε κρίση και η γυναίκα είχε ζητήσει από τον 45χρονο να χωρίσουν. Αλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ήταν ήδη χωρισμένο, με την 48χρονη να έχει λάβει την απόφαση να επιστρέψει στην πόλη της Βόρειας Ελλάδας από όπου καταγόταν. Κάπως έτσι η ζήλια τύφλωσε τον δράστη και προχώρησε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα... 


Πηγή: Εγκλημα στην Πάτρα: Της έβαλε χειροπέδες και την έπνιξε στην μπανιέρα -Η ζήλια τύφλωσε τον 45χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/208281/egklima-stin-patra-tis-evale-heiropedes-kai-tin-epnixe-stin-mpaniera-i-zilia-tyflose-ton#ixzz3bDxPSUuM

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ