Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ

Πάτρα: Κάλεσμα σε συλλαλητήριο στην πλατεία Γεωργίου από το ΠΑΜΕ  Την Τετάρτη το μεσημέρι
 
Η Γραμματεία νομού Αχαΐας του Π.Α.ΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους  τους άνεργους τους συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στηνΠανυγειονομική  Συγκέντρωση- Συλλαλητήριο αύριο Τετάρτη 20/5 στις 12 το πρωί στην πλατεία Γεωργίου.
Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα παρακάτω: "Η συμφωνία της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την Ευρωζώνη και το Δ.Ν.Τ που είναι στα σκαριά, θα περιέχει παλιά και νέα αντεργατικά –αντιλαϊκά μέτρα  σε φορολογία, εργασιακά, ασφαλιστικό, ιδιωτικοποιήσεις. Με διάφορα τεχνάσματα η συγκυβέρνηση , εναλλάσσοντας το εμπόριο φόβου και ελπίδας προσπαθεί να εκβιάσει την στήριξη των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων  στην νέα συμφωνία.
Καλούμε τους εργαζόμενους να βρίσκονται σε ετοιμότητα, να μην δείξουν καμία αναμονή καμία ανοχή.
Η παγίωση της φτώχιας δεν είναι «έντιμος συμβιβασμός»
Να μην περάσει ο συμβιβασμός, η ηττοπάθεια και η απογοήτευση.
Να γυρίσουν την πλάτη στον εργοδοτικό κυβερνητικό συνδικαλισμό και στην πλειοψηφία του Ε.Κ. Πάτρας, που στο αίτημα της Ταξικής Αγωνιστικής  Συνεργασίας, να συνεδριάσει το Δ.Σ του Ε.Κ. Πάτρας, προκειμένου να  συζητηθούν  δυο πολύ σοβαρά θέματα που ταλαιπωρούν κάθε εργαζόμενο , άνεργο, νέους, συνταξιούχους,  όπως το  θέμα των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, και τα οξυμένα προβλήματα στον κλάδο  της υγείας,    η απάντηση που πήραμε από την πρόεδρο του Ε.Κ.Π, ήταν ότι «δεν συντρέχει κανένας σοβαρός λόγος για να συνεδριάσει  η διοίκηση του Ε.Κ. Πάτρας».
Είναι φανερό ότι η πλειοψηφία του Ε.Κ.Π χρησιμοποιείτε ως «Δούρειος ίππος» για να περάσει η πολιτική της συγκυβέρνησης , Ε.Ε και κεφαλαίου. Δεν θέλουν να ανοίξει η συζήτηση μέσα στα σωματεία με τους εργαζόμενους για τη νέα αντεργατική  συμφωνία με την Ε.Ε.  για την μείωση μισθών, την φορολογία , το ασφαλιστικό και τις περικοπές στην υγεία.
Καλούμε τα συνδικάτα να οργανώσουν την πάλη τους, με  αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων, με Γενικές Συνελεύσεις να συμμετέχουν στοΣυλλαλητήριο στις 11 Ιούνη στην πλατεία Γεωργίου στις 7 μ.μ  μαζί με το ΠΑΜΕ ενάντια στα νέα μνημόνια , στις νέες αντιλαϊκές συμφωνίες. Για να μην παρθούν νέα μέτρα , για να καταργηθούν όλοι οι αντεργατικοί νόμοι. Να προετοιμαστούμε ταυτόχρονα για ΑΠΕΡΓΙΑ παντού! Η ελπίδα βρίσκεται στους ταξικούς αγώνες της πραγματικής ρήξης και ανατροπής!
Αγώνας για αποκλειστικά δημόσια – δωρεάν υγεία – πρόνοια. Aυξήσεις  σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Άμεση επαναφορά με νόμο του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ. Κάλυψη όλων των απωλειών. Αποκατάσταση των Συλλογικών Συμβάσεων εργασίας. Κατάργηση των αντεργατικών νόμων. Ουσιαστική προστασία όλων των ανέργων.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 20 ΜΑΗ στις 12:00 το πρωί ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ"

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ