Type Here to Get Search Results !

Δείτε την Πάτρα μέσα από τα μάτια των φοιτητών της

Δείτε την Πάτρα μέσα από τα μάτια των φοιτητών της -ΒΙΝΤΕΟ Το «ErasmusMoments» μας ξεναγούν στην πόλη

Το «ErasmusMoments» είναι ένα επεισόδιο που γυρίστηκε στην Πάτρα από το Erasmus Student Network Grecce. Το πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα με μια παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα. Μάλιστα εκεί προβλήθηκε και ένα βίντεο από τα γυρίσματα.
Πρόκειται για μια σειρά από μικρά επεισόδια-ντοκιμαντερ σχετικά με το πρόγραμμα Erasmusτο οποίο είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα κινητικότητας φοιτητών. Η σειρά έχει αναρτηθεί στο yutube.
Το «ErasmusMoments» έχει σαν στόχο να δοθεί βάση στα ξεχωριστά χαρακτηριστικά της εμπειρίας Erasmus σε πόλεις της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Μέσα από σύντομες συνεντεύξεις οι φοιτητές «καταθέτουν» τις εμπειρίες τους ενώ παρουσιάζουν και την εκάστοτε πόλη μέσα από την δική τους ματιά.
Στο επεισόδιο που γυρίστηκε στην Πάτρα προβάλλεται η ομορφιά της. Το Ρίον, η πλατεία Γεωργίου, η πλατεία Όλγας, οι σκάλες της Αγίου Νικολάου, τα Ψηλά Αλώνια αλλά και η παραλία είναι μερικά από τα μέρη της Πάτρας που βλέπουμε στο βίντεο.
Το πρόγραμμα “ErasmusMoments” πραγματοποιείται σε εθελοντική βάση από μέλη του Συλλόγου Φοιτητών Erasmus Ελλάδας (ESN Greece) και εξωτερικούς συνεργάτες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ