Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στον "αέρα" τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ

Πάτρα: Στον "αέρα" τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ – Οι απαντήσεις που πήρε το thebest.gr Ανήσυχοι οι δικαιούχοι
 
Έκδηλη είναι πλέον η ανησυχία των ασφαλισμένων του ΟΓΑ στην Πάτρα οι οποίοι βλέπουν τους μήνες να περνούν και να μην λαμβάνουν ακόμα τα χρήματα που δικαιούνται από τα οικογενειακά επιδόματα πολυτεκνίας (Α21), παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις που υπάρχουν ανεπίσημα κατά καιρούς από τον Οργανισμό.
Συμπολίτες που επικοινώνησαν με το thebest.gr σημειώνουν ότι έχουν τιναχθεί στον αέρα οι οικογενειακοί τους προγραμματισμοί καθώς περίμεναν τα χρήματα αυτά από την Μεγάλη Τετάρτη, τότε όμως πληρώθηκαν μόνο κάποιες λίγες προκαταβολές για το 2015.
Στη συνέχεια η αποπληρωμή των δικαιούχων έπαιρνε διαρκώς αναβολές με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι στις 25 Μαΐου θα έμπαιναν χρήματα προκειμένου να καλυφτούν οι εκκρεμότητες των οικογενειακών επιδομάτων.
Όπως έλεγε ο ΟΓΑ θα πληρώνονταν όσοι δεν είχαν πάρει όλες τις δόσεις των προηγούμενων ετών αλλά και όσων οι αιτήσεις δεν είχαν ελεγχθεί. Η είδηση φιλοξενήθηκε σε πολλά ΜΜΕ ανά την Ελλάδα αναπτερώνοντας το ηθικό των δικαιούχων. Όμως και αυτή τους η προσδοκία διαψεύστηκε αφού ούτε τη Δευτέρα είδαν το χρώμα του χρήματος, οι πολύτεκνες και όχι μόνο οικογένειες της πόλης.
Το  thebest.gr μίλησε για το θέμα, μετά τα παράπονα των συμπολιτών, με την προϊσταμένη του ΟΓΑ στην Πάτρα, στην οποία μεταφέραμε την αγωνία των δικαιούχων. Δυστυχώς όμως όπως μας ενημέρωσε στους υπαλλήλους δεν έχει φθάσει καμία ειδοποίηση για πληρωμές. Όσον αφορά δε στις πληροφορίες που ήθελαν τα χρήματα να μπαίνουν την περασμένη Δευτέρα, μας απάντησε ότι πρόκειται για φήμης που δεν προέρχονται απευθείας από τη Διοίκηση του ΟΓΑ.
Μας παρέπεμψε μάλιστα στο επίσημο portal ΟΓΑ όπου πράγματι δεν υπήρχε σχετική ανάρτηση. Στις επόμενες ερωτήσεις μας για το πότε αναμένονται χρήματα η απάντηση ήταν στερεότυπη ότι οι πληρωμές γίνονται συνήθως κάθε τρίμηνο αλλά για το πότε θα υπάρξει εκ νέου ρευστό δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ