Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Συγκέντρωσαν 4 τόνους τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη

Πάτρα: Συγκέντρωσαν 4 τόνους τρόφιμα για όσους έχουν ανάγκη  Στα πλαίδια της 3ης Εβδομάδας Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης
 
Τους τέσσερις τόνους άγγιξαν τα τρόφιμα που πρόσφεραν οι συμπολίτες μας στα πλαίσια της 3ης Εβδομάδας Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Ευαισθητοποίησης, που συνδιοργάνωσαν  η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και η  INTERAMERICAN με την στήριξη της ELPEN και δεκάδων φορέων και επιχειρηματικών της πόλης.
Τα καλάθια της αγάπης που είχαν τοποθετηθεί στα τοπικά σούπερ μάρκετ γέμισαν από τρόφιμα τα οποία σήμερα διανεμήθηκαν σε τέσσερις κοινωνικές δομές. Συγκεκριμένα τα τρόφιμα δόθηκαν στο Κελάρι της Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών, στην Τράπεζα Τροφίμων του Δήμου Πατρέων και της Ιεράς Μητρόπολης, στο Δημοτικό Συσσίτιο και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Δυμαίων (ΚΕΔΔΥ).
Κατά την παράδοση των τροφίμων εκ μέρους των διοργανωτών ήταν παρόντες ο εκδότης της «Π» Θεόδωρος Λουλούδης και ο περιφερειακός διευθυντής Νοτιοδυτικής Ελλάδος της Interamerican Χρήστος Παπαχρήστου και εκ μέρους των δομών ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος, πλαισιωμένος από τον π. Παναγιώτη Ταρσινό και τον π. Νικόλαο Δαραμούσκα, η πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Δυμαίων Πατρούλα Κοκκίνη,  από την Τράπεζα Τροφίμων η Βάλια Αλεξανδρίτη και ο Ηλίας Παπακώστας και από το Δημοτικό Συσσίτιο η υπεύθυνη Μαρία Καλύβα.
Ήταν μία από τις ωραίες και ευαίσθητες στιγμές της πόλης καθώς η αγάπη των Πατρινών θα καλύψει για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις πρώτες ανάγκες εκατοντάδων οικογενειών της Πάτρας και του Δήμου Δύμης. Όπως πολύ εύστοχα
σημείωσε κατά την διαδικασία παράδοσης των τροφίμων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα ώστε όλη αυτή η προσπάθεια αλληλεγγύης  που καταβάλλεται από τους φορείς της περιοχής, με επικεφαλής την τοπική Εκκλησία να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσοστό συμπολιτών που έχουν ανάγκη, είναι ο συντονισμός όλων των εμπλεκόμενων. «Γίνεται μία πολύ σημαντική προσπάθεια η οποία όμως απαιτεί καλύτερο συντονισμό. Κι αυτό υπό την έννοια να μην ενισχύονται τα ίδια πρόσωπα απ όλες τις δομές αλλά να υπάρχει ένας σωστός προγραμματισμός κι έτσι να καλύπτονται όσο τα δυνατόν περισσότερο συνάνθρωποί μας» υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ