Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στον ανακριτή για την εξαπάτηση ιερέων 46χρονη


Σήμερα οδηγείται για να απολογηθεί στον ανακριτή Πατρών, η 46χρονη, που συνελήφθη ως μέλος του κυκλώματος εξαπάτησης ιερέων, με την κατηγορία του μεσολαβητή με τα άλλα δύο προφυλακισμένα μέλη της σπείρας, τα οποία της έδιναν οδηγίες και κατευθύνσεις.
Η τριμελής εγκληματική ομάδα εμπλέκεται σε τουλάχιστον 5 επιπλέον περιπτώσεις απάτης και απόπειρας απάτης σε βάρος κληρικών, που την περασμένη εβδομάδα.
Η 46χρονη συνελήφθη από την Ασφάλεια Πάτρας, παραμονή Πρωτομαγιάς, την ώρα που θα έκανε ανάληψη ποσό 9.000 ευρώ σε τράπεζα των Πατρών, από τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσε.
Τα χρήματα είχε καταθέσει 69χρονος ιερέας, σε περιοχή της Χαλκιδικής, στο οποίο τηλεφώνησε 37χρονος Αλβανός, προσποιούμενος τον υπάλληλο της Ιεράς Μητρόπολης Κασσανδρείας, και τον έπεισε να του καταθέσει τα χρήματα με το πρόσχημα καταβολής αναδρομικών ποσών από επιδόματα μισθοδοσίας.
Ο ιερέας όμως στην πορεία κατάλαβε ότι είχε πέσει θύμα απάτης, ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία έδρασε αστραπιαία και εκτός από την 46χρονη στο κύκλωμα εμπλέκονται δύο υπήκοοι Αλβανίας, 26 και 37 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι τυγχάνουν έγκλειστοι του καταστήματος Κράτησης Αγίου Στεφάνου Πατρών, για ανάλογη υπόθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ