Type Here to Get Search Results !

Οι Πατρινές αγαπούν τα botox- Ο απίστευτος λόγος που το έκανε μια 70χρονη – «Ζήλεψαν» και οι άνδρες

Οι Πατρινές αγαπούν τα botox- Ο απίστευτος λόγος που το έκανε μια 70χρονη – «Ζήλεψαν» και οι άνδρες Πόσο στοιχίζουν, τι να προσέχουμε
 
Τα botox δεν είναι πια ταμπού. Παρά την κρίση οι γυναίκες  στην Πάτρα φροντίζουν το πρόσωπό τους κι επιθυμούν να δείχνουν φρέσκιες, και νεότερες, ενώ αρκετές ξεκινούν την πρώτη θεραπεία γύρω ή και κάτω από τα 30 ακολουθώντας τη συμβουλή «κάλλιο το προλαμβάνειν του θεραπεύειν».
Όπως  αναφέρει στο thebest.gr o δερματολόγος  Γεώργιος Δαραβάλης το ενδιαφέρον των Πατρινών για τα botox είναι πολύ μεγάλο και τα τελευταία χρόνια μειώνεται η ηλικία κατά την οποία οι γυναίκες ξεκινούν τη θεραπεία.
Ενώ παλιότερα η ηλικιακή αφετηρία προσδιοριζόταν συνήθως γύρω στα 35 σήμερα αυτή έχει μειωθεί στα 30 και λίγο κάτω από αυτή «γιατί  είναι μια θεραπεία πρόληψης, η  οποία προλαμβάνει τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης, με αποτέλεσμα στην ηλικία των 40 να μην έχουν καμία ρυτίδα» σχολιάζει ο κ. Δαραβάλης.
Οι ηλικίες που προτιμούν το botox φτάνουν μέχρι τα 70και 75, τα οποία ωστόσο δεν είναι το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά βοηθούν. «Μια γυναίκα τέτοιας ηλικίας ήθελε να κάνει botox για να μην  σηκώνεται το φρύδι της , ώστε να μην καταλαβαίνουν οι φίλες της με τις οποίες έπαιζε χαρτιά, ότι μπλοφάρει», θυμάται ο κ. Δαραβάλης. Και προσθέτει: «Είναι οξύμωρο. Παρά την κρίση αυξάνεται το ενδιαφέρον των γυναικών για το botox».
«Το botox στις ηλικίες των 70+  βελτιώνει το πρόσωπο και κάνει τις γυναίκες να φαίνονται πιο φρέσκιες . Διώχνει την κούραση και «ανοίγει» το βλέμμα στην περίπτωση που υπάρχει πτώση στα μάτια» εξηγεί η πλαστικός χειρουργός Θεοδώρα Μπαρλίγκα.
Την ίδια ώρα το botox κερδίζει έδαφος και στους άνδρες. «Πολλούς τους φέρνουν οι γυναίκες τους» λέει ο κ. Δαραβάλης.  Οι άνδρες , όπως αναφέρει η κ. Μπαρλίγκα, «συνήθως ξεκινούν το botox από τα 40 και οι μεγαλύτερες ηλικίες που το προτιμούν φτάνουν μέχρι τα 55 -60. Τα τελευταία 3 – 4 χρόνια το ποσοστό των ανδρών που κάνει botox έχει αυξηθεί».
Το botox κοστίζει ανά θεραπεία κατά μέσο όρο 250 ευρώ , ενώ γίνεται συνήθως δύο φορές το χρόνο , καθώς κάθε θεραπεία διαρκεί από 4 – 6 μήνες, όπως αναφέρει η κ. Μπαρλίγκα.
Το botox για να υπάρξουν τα επιθυμητά αποτελέσματα χρειάζεται να γίνεται από γιατρούς και όχι από τον οποιοδήποτε επισημαίνουν τόσο η κ. Μπαρλίγκα, όσο και ο κ. Δαραβάλης, καθώς έχουν παρατηρήσει να γίνεται ακόμα και από κομμωτήρια ή γιατρούς άλλως ειδικοτήτων , όπως οδοντιάτρους, όπως αναφέρει η κ. Μπαρλίγκα.  «Για να κάνει κάποιος σωστά το botox,  ώστε να μην υπάρχουν παραμορφώσεις , πρέπει να ξέρει καλή ανατομία, καθώς το υλικό πρέπει να διοχετευτεί σε συγκεκριμένους μυς».
Επιπλέον το botox δεν ενδείκνυται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις όπου κάποιος πάσχει από αυτοάνοσα, ή  όταν μια γυναίκα είναι έγκυος ή θηλάζει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ