Type Here to Get Search Results !

Στην Πάτρα σήμερα ο Σταύρος Κοντονής για τα αθλητικά έργα

Στην Πάτρα σήμερα ο Σταύρος Κοντονής για τα αθλητικά έργα

Στην Πάτρα έρχεται σήμερα το μεσημέρι ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, συνοδευόμενος από τον γγΑ Ιούλιο Συναδινό. Και έρχονται για αμιγώς αθλητικό σκοπό. Στις 12 το μεσημέρι θα συναντηθούν στο Δημοτικό Μέγαρο με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη και το επιτελείο του (αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Παιδείας Αθανασόπουλος), με θέμα την πορεία συγκεκριμένων αθλητικών έργων στην Πάτρα.
Στην κορυφή της λίστας της ατζέντας του κ. Κοντονή είναι:
> Το γήπεδο των Προσφυγικών, που έχει στοιχειώσει εδώ και χρόνια, μέχρι να μπει καινούργιος πλαστικός τάπητας και να λειτουργήσει ξανά. Η ΕΠΣΑ περιμένει πώς και πώς το πράσινο φως από τον κ. Κοντονή για την εκταμίευση της επιχορήγησης.
> Το εγκαταλελειμμένο, ιστορικό, πρώην κολυμβητήριο στην Αγυιά, χώρο τον οποίο έχει ζητήσει ν' αξιοποιήσει η δημοτική αρχή.
> Το «Τόφαλος» (κυρίως το βοηθητικό, όπου έχει προκύψει το σοβαρό πρόβλημα).
Μαζί με τον υφυπουργό Αθλητισμού και τον γγΑ θα κατέβουν στην Πάτρα και ειδικά τεχνικά κλιμάκια, για να επιθεωρήσουν τις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, ενδεχομένως και μερικές ακόμα που θα προτείνει η δημοτική αρχή, και να σχηματίσουν μια σαφή εικόνα για το αν, πότε και πώς μπορούν να καταστούν λειτουργικές και να δοθούν εκ νέου για τις ανάγκες και των σωματείων και της αθλούμενης νεολαίας.

Παρούσα στις συσκέψεις μεταξύ δημάρχου και υφυπουργού Αθλητισμού θα είναι και η αθλητική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, που θα συντονίσει την επίσκεψη του κ. Κοντονή και τα ραντεβού του με ανθρώπους του αθλητισμού.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ