Type Here to Get Search Results !

Σεμινάρια για την φορολογία των Αγροτών σε Πάτρα, Πύργο και Μεσολόγγι

Σεμινάρια για την φορολογία των Αγροτών σε Πάτρα, Πύργο και Μεσολόγγι Το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών, διοργανώνει στην Πάτρα στον Πύργο και στο Μεσολόγγι τρία ενημερωτικά σεμινάρια με θέμα:«Φορολογία Αγροτών »
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν:
• Πάτρα στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ (Αγίου Ανδρέου 16), την Παρασκευή 24/04/2015 και ώρα από 16:00  έως 21:00.
• Πύργος στο Επιμελητήριο Ηλείας (28ης Οκτωβρίου και Πλατεία Ηρώων) το Σαββάτο 25/04/2015 και ώρα από 09:00 έως 14:00.
• Μεσολόγγι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Κύπρου 1 ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ) την Κυριακή  26/04/2015 και ώρα από 10:00 έως 15:00.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα Μέλη, που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος στο οποίο υποβάλλεται η αίτηση παρακολούθησης και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης) κατά την περίοδο υποβολής της αίτησης παρακολούθησης.
Δικαίωμα συμμετοχής, χωρίς την υποχρέωση της οικονομικής τακτοποίησης και της ανανέωσης της επαγγελματικής ταυτότητας Λογιστή Φοροτεχνικού έχουν επίσης τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, οι οποίοι κατά την υποβολή της αίτησης είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι γενικώς.
Όσοι ενδιαφερόμενοι υπάγονται σε αυτή την κατηγορία θα πρέπει να προσκομίσουν στην Υπηρεσία του αρμόδιου Π.Τ., κατά την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 22/04/2015, νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή νομίμως επικυρωμένο αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια Δ.Ο.Υ., καθώς επίσης και Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία θα δηλώνουν ότι κατά την υποβολή της αίτησης, για την παρακολούθηση του σεμιναρίου, βρισκόντουσαν σε κατάσταση μη απασχόλησης. Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 22/04/2015, η αίτησή του δεν θα λαμβάνεται υπόψη.

Τα σεμινάρια διατίθεται δωρεάν. Αιτήσεις θα παραλαμβάνονται καθημερινά από το Περιφερειακό Τμήμα Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας (Ζαΐμη 21 4ος όροφος Πάτρα), από τις 07/04/2015 έως τις 22/04/2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 2610221645.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ