Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στα χέρια της αστυνομίας έμποροι ναρκωτικών


Νεότερη ενημέρωση 12.50΄
Η αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί έφερε αποτέλεσμα, καθώς συνελήφθησαν δύο Αλβανοί άνδρες, 30 και 31 χρόνων, με την κατηγορία της διακίνησης ναρκωτικών και ειδικότερα κοκαϊνης, καθώς βρέθηκαν στο αυτοκίνητό τους 50,5 γραμ. της ναρκωτικής ουσίας.
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 31 και 30 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών (κοκαΐνη).
Ειδικότερα χθες το βράδυ, οι Αστυνομικοί, αξιοποιώντας στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες τους, πραγματοποίησαν έλεγχο στο όχημα των δραστών, στην Πάτρα, όπου βρήκαν μια συσκευασία βάρους (50,5) γραμμαρίων κοκαΐνης την οποία και κατέσχεσαν.
Το όχημα των δραστών καθώς επίσης και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πρώτη ενημέρωση 10.37΄
Στα «χέρια» της αστυνομίας βρίσκονται από χθες δύο Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών.
Αστυνομικός, υποψήφιος αγοραστής, έκλεισε ραντεβού μαζί τους, προκειμένου να τον προμηθεύσουν με κοκαϊνη, λίγο μετά τα διόδια του Ρίου προς την περιοχή των Μποζαϊτίκων.
Στο σημείο εμφανίστηκαν οι δύο έμποροι, που έρχονταν με αυτοκίνητο από την Αθήνα, έχοντας μαζί τους 50 γραμμάρια κοκαΐνης.
Όταν όμως πλησίασαν τον υποψήφιο αγοραστή βρέθηκαν προ εκπλήξεως, καθώς περικυκλώθηκαν από άνδρες του τμήματος Δίωξης ναρκωτικών οι οποίοι τους πέρασαν χειροπέδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ