Type Here to Get Search Results !

Ετήσια Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων

Πάτρα: Ετήσια Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης ΕπιμελητηρίωνTo Επιμελητήριο Αχαΐας φιλοξενεί στις 24 και 25 Απριλίου 2015 την ετήσια Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Αναμένεται να έλθουν στην Πάτρα για τις εν λόγω εργασίες εκπρόσωποι των 59 επιμελητηρίων της Ελλάδας (σε επίπεδο προέδρου Επιμελητηρίου).
Η ΚΕΕ με την ανάπτυξη ενός μόνιμου και σταθερού δικτύου επικοινωνίας και συνεργασίας με τα Επιμελητήρια - μέλη της τα οποία και φέρουν την ευθύνη για την προώθηση της οικονομικής ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας στην περιοχή τους, προσφέρει υπηρεσίες στις ελληνικές επιχειρήσεις για τη βελτίωση του επιχειρησιακού περιβάλλοντος στο οποίο δραστηριοποιούνται και την καλύτερη πρόσβασή τους στα διάφορα χρηματοδοτικά μέσα.
Μέσω, δε, της σύνδεσης της ΚΕΕ με το Ευρωεπιμελητήριο (το συντονιστικό όργανο όλων των ευρωπαϊκών, με την ευρεία έννοια, Επιμελητηρίων) το ανωτέρω δίκτυο αποκτά και ευρωπαϊκές διαστάσεις.
Οι διήμερες εργασίες πραγματοποιούνται την Παρασκευή απόγευμα(κλειστή συνέλευση προορισμένη αποκλειστικά στα μέλη) και το Σάββατο πρωί, (ανοιχτή εκδήλωση). Κατά τη διάρκεια τους υπάρχει έντονη παρουσία Υπουργών καθώς και Γενικών Γραμματέων Υπουργείων, οι οποίοι εκτός από παρατηρητές παίρνουν θέση για φλέγοντα ζητήματα του επιχειρηματικού κόσμου, δεδομένου ότι πρόκειται για μία μοναδική ευκαιρία συγκέντρωσης των προέδρωνόλων των επιμελητηρίων της Ελλάδας και συζήτησης για θέματα που άπτονται της ανάπτυξης της χώρας ενώ παράλληλα έντονη είναι λόγω αντικειμένου και η παρουσία του επιχειρηματικού κόσμου της περιοχής και όχι μόνο

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ