Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας

Πάτρα: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας

Αθήνα
Δικογραφία σε βάρος τριών ανδρών ηλικίας 68, 58 και 43 ετών και μίας 50χρονης, κατά περίπτωση για πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, ψευδορκία και απάτη σχετική με τις ασφάλειες, σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Οπως προέκυψε, τον Δεκέμβριο του 2012, ο 68χρονος είχε δηλώσει ψευδώς στο Τμήμα Ασφάλειας Ιλίου Αττικής κλοπή αυτοκινήτου του και στη συνέχεια εισέπραξε αποζημίωση 12.000 ευρώ από την ασφαλιστική εταιρεία.

Κατόπιν παρέδωσε το όχημα, για το οποίο είχε δηλώσει ψευδώς κλοπή, στον 43χρονο ανιψιό του, ο οποίος το έθεσε σε κυκλοφορία με διαφορετικά στοιχεία κυκλοφορίας, αριθμό πλαισίου και αριθμό κινητήρα, που αντιστοιχούσαν σε αυτοκίνητο ίδιας μάρκας, ιδιοκτησίας του 58χρονου και της 50χρονης.

Διαπιστώθηκε ότι ο 58χρονος και η 50χρονη είχαν αγοράσει το αυτοκίνητό τους από εταιρεία πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αφαίρεσαν το μεταλλικό τμήμα του αριθμού πλαισίου και τις πινακίδες κυκλοφορίας και τα παρέδωσαν στον 43χρονο προκειμένου να τα χρησιμοποιήσει για την κυκλοφορία του αυτοκινήτου που είχε παραλάβει από τον 68χρονο θείο του.

Το αυτοκίνητο του 68χρονου, οι πινακίδες κυκλοφορίας και το μεταλλικό τμήμα του πλαισίου του αυτοκινήτου του 58χρονου και της 50χρονης κατασχέθηκαν.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ