Type Here to Get Search Results !

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου

Πάτρα: Πατέρας και γιος συνελήφθησαν για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου

Ενας 33χρονος και ο 62χρονος πατέρας του είναι, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος 34χρονου στο Παναχαΐκό όρος.

Αργά το απόγευμα της Τετάρτης συνελήφθη στο ποιμνιοστάσιό του στο Ανω Σούλι Πατρών ο 33χρονος, μετά από κινητοποίηση αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, ενώ το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη και ο 62χρονος.

Οπως διαπιστώθηκε, το απόγευμα της Τετάρτης, στην περιοχή Προφήτη Ηλία στο Ανω Σούλι Πατρών, οι δύο δράστες πλησίασαν τον 34χρονο και ο 33χρονος τον πυροβόλησε δύο φορές, με πιστόλι, τραυματίζοντάς τον στη θωρακική χώρα και στη συνέχεια διέφυγαν με τα οχήματά τους.
Ο 34χρονος αρχικά οδήγησε το αυτοκίνητό του και στη συνέχεια, με τη βοήθεια συγχωριανού του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου και παραμένει νοσηλευόμενος.
Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες είχαν προσωπικές διαφορές με το θύμα. Ο 33χρονος ομολόγησε την πράξη του και σε έρευνες που έγιναν βρέθηκε και κατασχέθηκε το πιστόλι που παράνομα κατείχε και χρησιμοποίησε, κρυμμένο σε παρακείμενο κτήμα του.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, με δικογραφία σε βάρος τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ