Type Here to Get Search Results !

Περιμένουν το 10ήμερο των "ενδιάμεσων εκπτώσεων" οι έμποροι

Πάτρα: Περιμένουν το 10ήμερο των "ενδιάμεσων εκπτώσεων" οι έμποροι Μετά την περίοδο του Πάσχα οι έμποροι της Πάτρας ετοιμάζονται για το πανελλαδικό δεκαήμερο εκπτώσεων που θα ξεκινήσει από την 1 Μάιου και θα κρατήσει έως τις 10 του μήνα.
Οι έμποροι της Πάτρας ελπίζουν ότι το δεκαήμερο αυτό των εκπτώσεων θα δουν μία μεγαλύτερη αγοραστική κίνηση στα καταστήματα τους, κατεβάζοντας και άλλο τις τιμές των προϊόντων τους, σε μία περίοδο που μεσολαβεί μέχρι την καλοκαιρινή σαιζόν, στο πλαίσιο των λεγόμενων "ενδιάμεσων εκπτώσεων".
Στο μεταξύ η κυβέρνηση κλείνει το θέμα των 52 Κυριακών και καθιερώνει ένα πλαίσιο ανοίγματος των καταστημάτων μόνο 2 με 3 Κυριακές το χρόνο, γεγονός που φαίνεται ότι θα βρει σύμφωνο τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, αλλά και την πλειοψηφία των εμπόρων.
Όμως την Κυριακή 3 Μάιου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα, αναμένεται να είναι ανοιχτά σε όλη την επικράτεια από τις 11πμ έως τις 8μμ. Γεγονός που ενδέχεται να προκαλέσει νέο διχασμό στους κύκλους του εμπορικού κόσμου της πόλης, σχετικά με ένα ζήτημα, αυτό της Κυριακής, που έχει εξελιχθεί σε χρόνιο…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ