Type Here to Get Search Results !

Μπάσκετ: Επίδειξη δύναμης η ΑΕΚ στην Πάτρα

Σε παράταση για ένα ρόλο μετέτρεψε η ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα, με την Ένωση να πετυχαίνει επιβλητική νίκη με 89-48, στο πιο σημαντικό παιχνίδι του σημερινού «κυρίως μενού» της 19ης αγωνιστικής.
Στην έδρα όπου μέχρι τώρα είχαν περάσει νικηφόρα μόνο οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έκανε επίδειξη δύναμης, δείχνοντας ότι οι βλέψεις που έχει για να μπει στην τετράδα δεν είναι τυχαίες.Κορυφαίος της Ένωσης ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση από την έναρξη της σεζόν με 27 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ σε ένα ακόμη ματς ο Ποπς Μενσά-Μπονσού έδειξε την κλάση του (16π., 12 ριμπ.).
Με τη νίκη αυτή η ΑΕΚ πέρασε στην 5η θέση του πίνακα, αφήνοντας πίσω της τους Αχαιούς, που δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να παρακολουθήσουν το ρυθμό του αντιπάλου.
Την τρίτη σερί νίκη του πέτυχε ο Άρης, αυτή την φορά εντός έδρας επί του Κόροιβου Αμαλιάδας με 80-59. Για την πελοποννησιακή ομάδα ήταν η 13η ήττα σε 19 αγώνες.
Με την... ιδέα του υποβιβασμού στην Α2 θα πρέπει να αρχίσει να συμβιβάζεται ο Πανιώνιος, μετά τη σημερινή του εντός έδρας απώλεια από τον ΚΑΟΔ με 79-72. Οι Δραμινοί έκαναν μεγάλο βήμα για την αποφυγή του υποβιβασμού.
Η εφετινή... κατηφόρα της Νέας Κηφισιάς δεν έχει τέλος. Αυτή την φορά ήταν η σειρά του Κολοσσού Ρόδου να περάσει από το «Ζηρίνειο» με 84-73 και να θέσει υποψηφιότητα για την είσοδό του στην οκτάδα και στα πλέι οφ. Για το συγκρότημα των βορείων προαστίων ήταν η 3η σερί ήττα και 12η συνολικά στο πρωτάθλημα, ενώ για τους νησιώτες ήταν η 9η επιτυχία σε 19 ματς.
Τις βάσεις για την παραμονή τους στην Α1 έβαλαν τα Τρίκαλα μετά το σπουδαίο «διπλό» επί του Πανελευσινιακού στην έδρα της ομάδας του Τζίμη Κουστένη. Οι Θεσσαλοί επιβλήθηκαν 81-77 κι έφτασαν τους 26 βαθμούς με 7 νίκες - 12 ήττες, ενώ οι γηπεδούχοι γνώρισαν την 14η ήττα τους και το μέλλον τους στην κορυφαία κατηγορία είναι εξαιρετικά αβέβαιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ