Type Here to Get Search Results !

Πατρών-Πύργου: Το Περιφερειακό Συμβούλιο είπε όχι στη νότια χάραξη

Πατρών-Πύργου: Το Περιφερειακό Συμβούλιο είπε όχι στη νότια χάραξη

Πέντε ώρες κράτησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε σήμερα (Σάββατο 14/3) στον Πύργο και είχε ως αποκλειστικό αντικείμενο συζήτηση τις εξελίξεις τον υπό κατασκευή αυτοκινητόδρομο της Πατρών-Πύργου.
Η συνεδρίαση κατέληξε σε ομόφωνη απόφαση, αν και από τη συζήτηση απείχε η παράταξη Χατζηλάμπρου.
Σύμφωνα με την απόφαση του Συμβουλίου, το έργο πρέπει να κατασκευαστεί με ολόκληρο το φυσικό και τεχνικό του αντικείμενο, δηλαδή να καλύπτει τη διαδρομή Πάτρα-Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα και εφόσον κατασκευάζεται από δημόσιες δαπάνες, να έχει δημόσιο χαρακτήρα, δηλαδή όχι στα διόδια.
Ταυτόχρονα το Συμβούλιο τάχθηκε κατά της τμηματικής του δημοπράτησης φοβούμενο καθυστερήσεις και άλλες αστοχίες. Επίσης το Συμβούλιο ζήτησε να διεξαχθεί κανονικά ο προγραμματισμένος για τις 31/3 διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου για το έργο ενώ επίσης ανακοινώθηκε ότι θα ζητηθεί για το θέμα, συνάντηση με τους συναρμόδιους υπουργούς Γ. Σταθάκη, Π. Λαφαζάνη και Χρ. Σπίρτζη.

Από την απόφαση (δημοπράτηση ολόκληρου του τεχνικού και φυσικού αντικειμένου στις 31/3) προκύπτει έμμεσα αλλά σαφώς ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο απέρριψε το γνωστό αίτημα για νότια χάραξη στο τμήμα Μιντιλόγλι Κάτω Αχαγιά, αν και πιθανολογείται ότι η απουσία της παράταξης Χατζηλάμπρου σχετίοζεται με αυτό το ζήτημα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ