Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Εργασία για σπουδαστές νοσηλευτικής σε νοσοκομεία της Βρετανίας

Πάτρα: Εργασία για σπουδαστές νοσηλευτικής σε νοσοκομεία της Βρετανίας  Παρουσίαση στο ΤΕΙ την Τετάρτη
 
Στην Πάτρα την Τετάρτη 22 Απριλίου ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση στο Τ.Ε.Ι. Πάτρας, Μ. Αλεξάνδρου 1, Κουκούλι, αίθουσα: Ισόγειο 1, η οποία απευθύνεται σε φοιτητές της Νοσηλευτικής Σχολής που σύντομα ολοκληρώνουν τις σπουδές τους καθώς επίσης και απόφοιτους που επιθυμούν να εργαστούν σε NHS νοσοκομεία του Ηνωμένου Βασιλείου.
“Γνωρίζοντας το επίπεδο γνώσεων των αποφοίτων της Νοσηλευτικής στην Ελλάδα, την πολύ καλή γνώση αγγλικών αλλά και το ενδιαφέρον και αγάπη προς το λειτούργημά τους, πραγματοποιούμε παρουσίαση η οποία αφορά την εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εργασία σε NHS νοσοκομεία, η ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο και οι προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης είναι θέματα που απασχολούν τους περισσότερους και θα είμαστε δίπλα σας ώστε να λύσουμε όλες σας τις απορίες.
” Η εταιρεία Kate Cowhig International Healthcare Recruitment (KCR) με γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο) και στην Ιρλανδία (Δουβλίνο, Γκάλγουεϊ) δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο της υγείας, με σκοπό την απασχόληση νοσηλευτών καθώς και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων σε νοσοκομεία της Ιρλανδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά στη Νέα Ζηλανδία, Αυστραλία και Μέση Ανατολή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ