Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Βγαίνουν μαχαίρια τη νύχτα στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων


Tου Γιάννη Γεωργόπουλου
Σε θύλακα παρανόμων πράξεων, κλοπών, εμπορίας ναρκωτικών και σε άτυπο γκέτο από το οποίο τις βραδινές ώρες και νυχτερινές ώρες απαγορεύεται η διέλευση πεζών έχει μετατραπεί το τελευταίο διάστημα η στοά του Θεάτρου «Απόλλων’ της Πάτρας.
Σύμφωνα με τα όσα επισήμως έχουν καταγραφεί στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά πολύ περισσότερο και από τα όσα βιώνουν τα μέλη του ΔΗΠΕΘΕ αλλά και διερχόμενοι, η στοά του Δημοτικού θεάτρου της Πάτρας είναι πλέον απροσπέλαστη και μη προσεγγίσιμη.
Μάλιστα όπως προκύπτει από επίσημε καταγγελίες δεν είναι λίγα τα βράδια που έχουν βγει μαχαίρια ενώ περαστικοί – ιδιαίτερα γυναίκες- κινδύνεψαν να γίνουν  θύματα ληστειών, κλοπών  και …όχι μόνο.
Παράλληλα το σημείο έξω από την πρόσοψη του θεάτρου ‘Απόλλων’  σε όλο του το μήκος αμέσως μόλις πέσει η νύχτα μετατρέπεται σε στέκι εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.
Να σημειωθεί πως οι αρχές έχουν λάβει γνώση για όσα συμβαίνουν εδώ και αρκετό διάστημα στο θέατρο «Απόλλων» αλλά οι μέχρι σήμερα παρεμβάσεις ήταν αποσπασματικές καθώς επιτυγχάνετε η απομάκρυνση των ατόμων για λίγες ω΄ρες αλλά αμέσως μετά αυτά επιστρέφουν.
Άλλαξαν την εικόνα του θεάτρου
Στα «ανδραγαθήματα» όσων τις βραδινές ώρες μετατρέπουν τη στοά του Δημοτικού Θεάτρου της Πάτρας σε στέκι παρανομίας και η …εικαστική παρέμβαση που έχουν κάνει στο δημιούργημα του Τσίλερ, σε ότι αφορά την πρόσοψη του κτιρίου, το οποίο πλέον «κοσμούν» γραφήματα , συνθήματα και σκιές οι οποίες δημιουργούν μια εκτρωματική εικόνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ