Type Here to Get Search Results !

Η πόλη της λακκούβας....Σε απελπιστική κατάσταση δρόμοι σε πολλά σημεία

Πάτρα:Η πόλη της λακκούβας....Σε απελπιστική κατάσταση δρόμοι σε πολλά σημεία - ΦΩΤΟ από το Σκαγιοπούλειο Προβλήματα στο οδικό δίκτυο
Δεν θα ήταν υπερβολή ίσως αν κάποιος χαρακτήριζε την Πάτρα πόλη της λακκούβας και των ανώμαλων δρόμων. Είναι συχνό φαινόμενο κατά καιρούς διάφορα συνεργεία να σκάβουν δρόμους στο κέντρο και στις συνοικίες και μετά η αποκατάσταση να μην επαναφέρει τον δρόμο στην αρχική του κατάσταση και να δημιουργούνται εξογκώματα.
Από την άλλη σε συνοικιακές κυρίως περιοχές, κοντινές στο κέντρο της Πάτρα η άσφαλτος έχει να ανανεωθεί πολύ καιρό με αποτέλεσμα να έχει υποστεί φθορές και να έχουν προκληθεί ανοίγματα. Σκαγιοπούλειο, Αρόη, Αγυιά , ειμαι μερικές μόνο από τις περιοχές που αντιμετωπίζουν τέτοιου είδους πρόβλημα, ενώ το θέμα, που έχει αποδειχτεί διαχρονικό, προκαλεί διαμαρτυρίες πολλών πολιτών.
Όπως καταγγέλλει αναγνώστης του thebest.gr στην Αγυιά για παράδειγμα σε πολύ κακή κατάσταση βρίσκονται οι δρόμοι στις οδούς Μιλτιάδου, Καζαντζάκη, Τέλλου Άγρα, Μαντζαρου.
Επίσης αναγνώστης του thebest.gr επανέρχεται στο θέμα της κακής κατάστασης του οδοστρώματος στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου.
Οι οδοί Καποδιστρίου, Σκαγιοπουλείου, Θεμιστοκλέου, Παρνασσού, όπως μπορείτε να δείτε είναι σαν "βομβαρδισμένες" και όπως επισημαίνει ο αναγνώστης "παρά τις έγγγραφες αιτήσεις μας οι αρχές δεν απαντούν".
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ.













Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ