Type Here to Get Search Results !

Πρωτοβουλία φορέων για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης

Πάτρα: Πρωτοβουλία φορέων για το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης Με τους τρεις βουλευτές Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν μέλη της ΟΙΚΙΠΑ, του Εμπορικού Συλλόγου της Πάτρας και του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Αχαΐας  την Τρίτη στις 24 Μαρτίου με αφορμή το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης. Στην  ανακοίνωσή τους τονίζουν τα εξής:
"Υπενθυμίσαμε στους κυρίους Βουλευτές την δημόσια δέσμευση του κ. Πρωθυπουργού, στην προεκλογική του ομιλία στην Πάτρα τρεις μέρες πριν τις εκλογές της 25/1/2015, δέσμευση η οποία δικαιώνει τις διεκδικήσεις της πόλης.
Ζητήσαμε από τους κυρίους Βουλευτές να ενεργήσουν ταχύτατα στους αρμόδιους Υπουργούς Ναυτιλίας και κυρίως τον Υπουργό Οικονομικών, για να ολοκληρωθεί χωρίς κανένα κενό η οριστική παραχώρηση.
Οι κύριοι Βουλευτές, γνωρίζοντας πολύ καλά το θέμα, υποσχέθηκαν ότι θα ενεργήσουν στα πλαίσια των δικών τους αρμοδιοτήτων, δεσμεύτηκαν μάλιστα σε έναν μήνα να έχουμε νέα συνάντηση, ελπίζουμε, με καλές εξελίξεις.
Εμείς, θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας, καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια συντονισμού κοινωνικών και επιστημονικών φορέων, δημιουργίας συνθηκών ευρύτερων κινητοποιήσεων.
Με μεγάλη μας ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής για την πραγματοποίηση συλλαλητηρίου και άλλων εκδηλώσεων στον μόλο της Αγίου Νικολάου το Σάββατο 4 Απρίλη.  Χαιρετίζουμε τις εκδηλώσεις, θα συμμετέχουμε και θα εργαστούμε για αυτές με όλες μας τις δυνάμεις".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ