Type Here to Get Search Results !

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ «Καλάθια αγάπης» στην Πάτρα

«Καλάθια αγάπης» στην Πάτρα
Κάλεσμα στους φιλάθλους και σε όλους τους πολίτες της Πάτρας απευθύνουν ο ΕΣΑΚΕ, ο Απόλλων Πάτρας, η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ο Δήμος Πατρέων, να ανταποκριθούν στη νέα εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς με τίτλο «Καλάθια Αγάπης».
Όπως ανακοινώθηκε: «Στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης θα γίνει συγκέντρωση τροφίμων και θα διατεθούν συνολικά 50 «Καλάθια Αγάπης» σε άπορες οικογένειες της πόλης.
Η Πάτρα εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία αλληλεγγύης του ΕΣΑΚΕ, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στον αγώνα του Απόλλωνα CARNA με το Ρέθυμνο AEGEAN, και θα συνεχιστεί σε πόλεις που αγωνίζονται ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.
Στην είσοδο του αθλητικού κέντρου του Απόλλωνα θα στηθούν ανοικτά «Καλάθια Αγάπης» όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης!
Άξιοι συμπαραστάτες σε αυτή την εκστρατεία είναι -μέχρι στιγμής- οι εταιρίες ΛΟΥΞ, CARNA, ΚΡΟΝΟΣ, ΧΙΩΝ, STEGNO, Πατραϊκή Ζυθοποιία – ΔΙΩΝΗ οι οποίες αποδεικνύουν γι' άλλη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο τους και προσφέρουν προϊόντα, τα οποία μαζί με τα αγαθά που προσφέρει ο ΕΣΑΚΕ θα εμπλουτίσουν τα «Καλάθια Αγάπης» της Πάτρας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου στο Κλειστό του Απόλλωνα Πάτρας μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (16:00) με το Ρέθυμνο AEGEAN.

Παράλληλα, ο Απόλλωνας Πάτρας CARNA θα φιλοξενήσει όλες τις οικογένειες και θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι απέναντι στο Ρέθυμνο. Η Ιερά Μητρόπολη Πατρών και ο Δήμος Πατρέων θα αναλάβουν στη συνέχεια να διαθέσουν τα «Καλάθια Αγάπης» και τα τρόφιμα που θα συνεισφέρουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας CARNA στις άπορες οικογένειες της πόλης»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ