Type Here to Get Search Results !

Εκστρατεία προσφοράς σε οικογένειες που έχουν ανάγκη

Ο ΕΣΑΚΕ εγκαινιάζει τη νέα εκστρατεία κοινωνικής προσφοράς, τα «Καλάθια Αγάπης», στο πλαίσιο της οποίας θα συγκεντρώνονται τρόφιμα για άπορες οικογένειες σε πόλεις που αγωνίζονται ομάδες της A1.
«Η αρχή θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα, το Σάββατο 21 Μαρτίου, στον αγώνα του Απόλλωνα Πάτρας CARNA με το Ρέθυμνο AEGEAN. Ο ΕΣΑΚΕ σε συνεργασία με τον Απόλλωνα Πάτρας CARNA, την Ιερά Μητρόπολη Πάτρας και τον Δήμο Πατρέων θα συγκεντρώσουν τρόφιμα και θα διαθέσουν 50 "Καλάθια Αγάπης" σε άπορες οικογένειες της Πάτρας.
Άξιοι συμπαραστάτες σε αυτή την εκστρατεία είναι -μέχρι στιγμής- οι εταιρίες ΛΟΥΞ, CARNA, ΚΡΟΝΟΣ, ΧΙΩΝ, STEGNO, Πατραϊκή Ζυθοποιία – ΔΙΩΝΗ οι οποίες αποδεικνύουν γι’ άλλη μία φορά το ανθρώπινο πρόσωπο τους και προσφέρουν  προϊόντα, τα οποία μαζί με τα αγαθά που προσφέρει ο ΕΣΑΚΕ θα εμπλουτίσουν τα «Καλάθια Αγάπης» της Πάτρας.
"Κάλεσμα στους φιλάθλους του Απόλλωνα Πάτρας"
Ο ΕΣΑΚΕ και οι συνεργαζόμενοι φορείς καλούν τους φιλάθλους του Απόλλωνα Πάτρας CARNA να γίνουν κι εκείνοι με τη σειρά τους αρωγοί σε αυτή την εκστρατεία αγάπης και αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.
Για το λόγο αυτό, στην είσοδο του γηπέδου θα στηθούν ανοικτά «Καλάθια Αγάπης» όπου θα μπορούν οι φίλαθλοι που επιθυμούν να συνεισφέρουν με τρόφιμα και είδη  πρώτης ανάγκης!  Η Διοίκηση του ΕΣΑΚΕ εκφράζει τη βεβαιότητα ότι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας CARNA θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα και θα προσφέρουν με τη σειρά τους στους συνανθρώπους τους, όπως έχει άλλωστε συμβεί και σε προηγούμενες  ενέργειες.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθεί μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα (21/3, 16:00) συνέντευξη Τύπου στο Κλειστό του Απόλλωνα Πάτρας, παρουσία όλων των φορέων. Στη συνέχεια, ο Απόλλωνας Πάτρας CARNA θα φιλοξενήσει όλες τις οικογένειες και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα κόντρα στην ομάδα του Ρεθύμνου.  Η Ιερά Μητρόπολη Πάτρας και ο Δήμος Πατρέων στη συνέχεια θα αναλάβουν να διαθέσουν τα «Καλάθια Αγάπης» και τα τρόφιμα που θα συνεισφέρουν οι φίλαθλοι του Απόλλωνα Πάτρας και οι φορείς στις άπορες οικογένειες της αχαϊκής πρωτεύουσας», αναφέρει το esake.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ