Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Στις κάλπες την Κυριακή οι Πολύτεκνοι


Του Αλέξανδρου Κογκόλη
Στις κάλπες προσέρχονται αύριο, Κυριακή, από τις 8 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα, οι Πολύτεκνοι Πατρών και Περιχώρων.
Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί  σε χώρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, ενώ η κάλπη θα είναι μία, αυτή της Πάτρας, στην οποία θα ψηφίζουν και οι Πολύτεκνοι Δυτικής Αχαϊας και Ερυμάνθου.
Πάντως, η προεκλογική εκστρατεία εξελίχθηκε σε … μάχη ‘’χαρακωμάτων’’ μεταξύ των μελών της οργάνωσης, καθώς υπήρχαν εκατέρωθεν αντεγκλήσεις και καταγγελίες, ανάμεσα σε πλειοψηφία και αντιπολίτευση.
Για το 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης οι υποψήφιοι είναι 45, ενώ ΔΥΟ θα διεκδικήσουν τον προεδρικό θώκο, η Τασία Μανωλοπούλου και ο Βασίλης Αβραμόπουλος.
Ο πόλεμος που λαμβάνει χώρα, καιρό τώρα, δε λέει να σταματήσει, τουλάχιστον μέχρι και αύριο, ημέρα της τελικής ‘’μάχης’’.
Πιο συγκεκριμένα, η αντιπολίτευση κατηγορεί τον Πρόεδρο της οργάνωσης για τη μη καταβολή οφειλόμενου ποσού προς την ΑΣΠΕ(ΑΝΏΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ), αλλά και τη ‘’συνέργεια για κλειστές εκλογές’’, αφού την Κυριακή θα στηθεί μία κάλπη, μόνο στην Πάτρα και όχι σε Ερυμάνθεια και Δυτική Αχαϊα αντίστοιχα, γεγονός που θα αποθαρρύνει αρκετά μέλη, όπως καταγγέλλεται, να μετακινηθούν ως την Αχαϊκή πρωτεύουσα.
Η πλειοψηφία απαντά πως ποτέ δεν θα έβαζε ‘’χαράτσι’’ στους πολύτεκνους, εν καιρώ κρίσης και δύσκολων συνθηκών, προκειμένου να αποπληρωθούν οφειλές προς την Ανώτατη Συνομοσπονδία, ενώ λέγουν επίσης πως το ‘’στήσιμο’’ καλπών και στις τρεις περιοχές θα ήταν πολυδάπανο.
Επιπροσθέτως, θυμίζουμε τις εικόνες των έντονων διενέξεων που έλαβαν χώρα στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της οργάνωσης, μεταξύ των μελών της, όπου με την επέμβαση των ψυχραιμότερων αποφευχθήκαν οι χειροδικίες.
Ως εκ τούτου λοιπόν, η εν λόγω πολυπληθής οργάνωση που αριθμεί σε 8.500 μέλη, προχωρά διασπασμένη αύριο σε εκλογές.
Οι δύο διεκδικητές της Προεδρίας, Τασία Μανωλοπούλου και Βασίλης Αβραμόπουλος μιλώντας στο patrastimes.gr καλούν τους πολύτεκνους να συμμετέχουν μαζικά στην εκλογική διαδικασία για την περαιτέρω ενδυνάμωση της οργάνωσης, η οποία θα συνεχίσει να υφίσταται, με οποιοδήποτε κόστος, ισχυρή και δυνατή.
‘’Μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα μαζί, ενωμένοι. Οι πολύτεκνοι αποτελούν κεφάλαιο για τον τόπο και τη χώρα γιατί παράγουν τον Εθνικό πλούτο, ενώ τα παιδιά τους είναι το ‘’αύριο’’ του τόπου’’, τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Μανωλοπούλου.
Από τη μεριά του, ο κ. Αβραμόπουλος υποστήριξε πως, ‘’οι πολύτεκνοι που θα προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή πρέπει να αναδείξουν νέα πρόσωπα, με νέες ιδέες, καθώς η παλιά και κορεσμένη διοίκηση το μόνο που κατάφερε ήταν να διαγραφεί η οργάνωση’’

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ