Type Here to Get Search Results !

Χωρίς κάγκελα και κιγκλιδώματα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου

Πάτρα: Χωρίς κάγκελα και κιγκλιδώματα η παρέλαση για την 25η Μαρτίου
Διαφορετική θα είναι η παρέλαση της 25ης Μαρτίου και στην Πάτρα με τηνκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ να θέλει να δώσει στον όλο εορταστικό χαρακτήρα της εθνικής επετείου, ένα λαϊκό και πανηγυρικό χαρακτήρα.
Στο πλαίσιο αυτό τα κιγκλιδώματα που βλέπαμε συνήθως τέτοιες μέρες δεν θα υπάρχουν, ούτε στην Αγίου Νικολάου, ούτε στην Αγίου Ανδρέου, ούτε μπροστά από την εξέδρα των επισήμων στην Τριών Συμμάχων, με τους πολίτες να έχουν ελεύθερη πρόσβαση για να παρακολουθήσουν την παρέλαση. Είναι η πρώτη φορά μετά το 2011 που δεν θα τοποθετηθούν κάγκελα απέναντι από τους επισήμους.
Παράλληλα, η αστυνομική παρουσία και τα σχετικά μέτρα δεν θα είναι τόσο έντονα όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα είναι ανύπαρκτη. Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:00 το μεσημέρι και θα αρχίσει από την Αράτου και την Αγίου Ανδρέου, τερματίζοντας στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.
Θυμίζουμε ότι στην εξέδρα των επισήμων θα εκπροσωπήσει την κυβέρνηση ηαναπληρωτής υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ