Type Here to Get Search Results !

Σοκαρισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ απο τον θάνατο του 22χρονου Μιχάλη μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Πάτρα: Σοκαρισμένη η ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ απο τον θάνατο του 22χρονου Μιχάλη μέσα σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ο 22χρονος "έσβησε" απο ανακοπή
 
Σοκ έχει προκαλέσει στην ακαδημαϊκή κοινότητα του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας ο αιφνίδιος θάνατος του 22χρονου φοιτητή μέσα σε λεωφορείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο Πάτρα - Αθήνα.
Ο Μιχάλης Παντατοσάκης φοιτούσε στο τμήμα λογοθεραπείας στην Πάτρα.
Ο νεαρός απο την Κρήτη ταξίδευε απο την Πάτρα στην Αθήνα χθες το μεσημέρι. Όταν το λεωφορείο έφθασε στο Αιγάλεω ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, συνειδητοποίησε ότι αυτός ήταν αναίσθητος και παρά τις προσπάθειές του να τον συνεφέρει δεν κατέστη δυνατόν.
Τότε ενημέρωσε τον οδηγό και αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε αναίσθητο τον  φοιτητή στο νοσοκομείο της Νίκαιας. Οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του απο ανακοπή  καρδιάς.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας, εκφράζουν τη βαθύτατη λύπη τους για την ξαφνική απώλεια του μέλους τους, φοιτητή Μιχαήλ Παντατοσάκη.
Ο Μιχαήλ τιμούσε το Τμήμα Λογοθεραπείας στο οποίο φοιτούσε με εξαιρετική επίδοση και είχε φθάσει στο τέλος των σπουδών του.
Ήταν ένας νέος με ήθος και ζωντανά όνειρα που τα έκοψε απρόσμενα ο θάνατος.
Το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας συμμετέχει στη θλίψη της οικογένειας του Μιχαήλ, καθώς ο νέος αυτός αποτελούσε μέλος της δικής του οικογένειας, του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας και του Τμήματος Λογοθεραπείας, ειδικότερα.
Οι σκέψεις μας θα τον συνοδεύουν στην αιωνιότητα που πορεύτηκε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ