Type Here to Get Search Results !

«Δυνατά» ματς σε Τρίκαλα & Πάτρα, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ


«Δυνατά» ματς σε Τρίκαλα & Πάτρα, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ


Διάβασε περισσότερα στο: «Δυνατά» ματς σε Τρίκαλα & Πάτρα, ντέρμπι στο ΟΑΚΑ | gazzetta.gr 

Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on FacebookΑΕΝΚ - ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ
Πολύ σημαντικό ματς, ανάμεσα σε ομάδες που έχουν χάσει έδαφος στη… μάχη που δίνουν για να πετύχουν τους στόχους τους. Η Νέα Κηφισιά δεν θέλει σε καμία περίπτωση περαιτέρω απώλειες εντός έδρας και στην προσπάθεια της αυτή θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Τάι Άμποτ, ο οποίος δεν έπαιξε στο ΣΕΦ. Από την άλλη, η Ελευσίνα (σ.σ. πρόσφατα αποκτήθηκε ο Σίμπσον) έχασε κομβικό παιχνίδι στο «σπίτι» της από τον Απόλλωνα και πλέον βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όσον αφορά στην παραμονή της στη Basket League.
ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Το Ρέθυμνο έχει να… γευτεί τη χαρά της νίκης από… πέρυσι! Συγκεκριμένα, το τελευταίο ροζ φύλλο για την ομάδα από την Κρήτη ήρθε στις 13/12/2014, όταν επικράτησε εντός έδρας του Κολοσσού Ρόδου. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα και πετυχαίνουν τον Κόροιβο σε μία… περίεργη στιγμή. Ο Ντουέιν Ντέιβις δεν θα αγωνιστεί ξανά, καθώς τιμωρήθηκε από τη FIBA για χρήση απαγορευμένης ουσίας, με την απουσία του να εξαιρετικά σημαντική. Αποκτήθηκε ο Τίμι Μπάουερς, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα χρησιμοποιηθεί από τον Χάρη Μαρκόπουλο. Εκτός έδρας ο Κόροιβος έχει μόνο ήττες (0-7).
ΠΑΟΚ - ΚΑΟΔ
Από συνεχόμενα αρνητικά αποτέλεσμα έρχεται και ο ΠΑΟΚ, που πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Eurocup. Πλέον, η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλο συγκεντρώνεται στη Basket League, τουλάχιστον μέχρι τις 22/2, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο ΠΑΟΚ ψάχνει την επιστροφή στις νίκες, βαθμούς, όμως, θέλει και ο ΚΑΟΔ, που κέρδισε το Ρέθυμνο πριν μία εβδομάδα και πήρε σημαντική βαθμολογική… ανάσα.
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Ακόμα έχουμε αρκετές αγωνιστικές μέχρι να ολοκληρωθεί η Basket League, ωστόσο η συγκεκριμένη αναμέτρηση μπορεί… εύκολα να χαρακτηριστεί ως ματς «ζωής ή θανάτου»! Τα Τρίκαλα δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να χάσουν εντός έδρας από ομάδα με κοινούς στόχους όπως ο Πανιώνιος, ενώ από την άλλη, ο Ιστορικός ψάχνει μεγάλες νίκες, προκειμένου να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν χωρίς τον Χάνκοκ, αποκτήθηκε όμως ο Μακί ΜακΝάιτ.
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΑΡΗΣ
Να εκμεταλλευτεί την ισχυρή του έδρα (5-2) θα προσπαθήσει ο Απόλλωνας στο παιχνίδι κόντρα στον φορμαρισμένο Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έρχεται από… back2back νίκες επί του συμπολίτη ΠΑΟΚ και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στην Πάτρα. Το έργο του Άρη, όμως, μόνο εύκολο δεν αναμένεται, με τον Απόλλωνα να έρχεται επίσης από σπουδαία νίκη (σ.σ. επικράτησε της Ελευσίνας στα τελευταία δευτερόλεπτα) και να έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής στη διάρκεια της φετινής σεζόν.
ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Από τη Ρωσία στη Ρόδο ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη στη δύσκολη έδρα της Νίζνι και τώρα καλούνται να κάνουν το ίδιο κόντρα στον Κολοσσό. Η λέξη «ήττα» δεν υπάρχει για τους φιλοξενούμενους, που δίνουν… μάχη για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με τον Κολοσσό να έχει μόνο να κερδίσει από το συγκεκριμένη ματς, αφού δεν υπάρχουν απαιτήσεις κόντρα σε ένα πολύ ισχυρό αντίπαλο.
ΑΕΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Με ντέρμπι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ μπροστά στον κόσμο της, σε ένα ματς που κρύβει παγίδες για τους «πράσινους». Η Ένωση έχει ανέβει επίπεδο αγωνιστικά μετά τις προσθήκες των Χέρστον & Μενσά-Μπονσού και παρά τις απουσίες του Τσιάκου και του Σάκοτα δείχνει ικανή να προβληματίσει τον σύνολο του Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τελευταίος θα έχει λογικά μία επιπλέον λύση, αφού αναμένεται να πραγματοποιηθεί το επίσημο ντεμπούτο του Γκάνι Λαουάλ.
BASKET LEAGUE - 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Σάββατο 14/2 
17:00 Νέα Κηφισιά-Πανελευσινιακός (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
17:00 Ρέθυμνο-Κόροιβος Αμαλιάδας (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
17:00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
17:00 Τρίκαλα-Πανιώνιος (Novasports 2 Λεπτό προς Λεπτό) 
17:00 Απόλλων Πατρών-Άρης (Novasports 3) 
Κυριακή 15/2 
15:30 Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός (Novasports 3) 
Δευτέρα 16/2 
19:00 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (ΟΤΕ Sport 3) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ