Type Here to Get Search Results !

Πάτρα: Το σεξ κλείδωσε τους ενοίκους πολυκατοικίας εκτός κτιρίου


Απίστευτο περιστατικό σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Πατρέως: Οι ιδιοκτήτες πήγαν να μπουν το πρωί στα γραφεία τους, αλλά τα κλειδιά της εξώπορτας, τα είχε η... Αστυνομία!
Όλα αυτά, εξ αιτίας ενός νεαρού ζευγαριού, που κλείστηκε το προηγούμενο βράδυ μέσα στο κτίριο, απασχολημένο από τις ερωτικές περιπτύξεις στις οποίες είχε επιδοθεί!
Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε γνωστό δικηγόρο της Πάτρας που έχει και σχέση με την πολιτική σκηνή, όταν πριν μερικές ημέρες επιχείρησε να μπει στο γραφείο του, που διατηρεί στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της Πάτρας: Η κλειδαριά δεν άνοιγε και στο τζάμι της εξώπορτας είχε επικολληθεί ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Τα κλειδιά της πόρτας, βρίσκονται στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα»!Τι όμως είχε συμβεί; Έκπληκτος ο δικηγόρος επικοινωνεί και με άλλους ιδιοκτήτες, μήπως γνωρίζουν κάτι σχετικό με το θέμα. Όμως όλοι είχαν παντελή άγνοια. Τελικά η λύση του μυστηρίου, δόθηκε λίγο αργότερα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του 2ου Αστυνομικού Τμήματος και είχε... γαργαλιστικό περιεχόμενο!
Ξεχάστηκαν, λόγω του έρωτά τους!
Την προηγούμενη νύχτα, λίγο πριν τα μεσάνυχτα ένα νεαρό ζευγαράκι, κατέβηκε τρέχοντας, προκειμένου να προλάβει να βγει από το κτίριο. Πλην όμως, όλα τα φροντιστήρια που στεγάζονται στο κτίριο είχαν κλείσει και παράλληλα, είχε κλειδωθεί και η κεντρική πόρτα. Όπως διαπιστώθηκε αργότερα, το ζευγαράκι είχε επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις σε απόμερο σημείο του 5ου ορόφου, με αποτέλεσμα να χάσει την αίσθηση του χρόνου.
 Έτσι, όταν επιχείρησε να αποχωρήσει από την πολυκατοικία, ήταν αργά, καθώς το κτίριο είχε κλειδωθεί. Αναστατωμένα τα δύο παιδιά και μην μπορώντας να κάνουν κάτι άλλο, κάλεσαν κλειδαρά για να τους απεγκλωβίσει. Πλην όμως, ο κλειδαράς που κατέφθασε μέσα σε λίγα λεπτά, προκειμένου να ανοίξει την πόρτα έπρεπε να καλέσει την Αστυνομία. Κάτι που τελικά έγινε: Οι Αστυνομικοί ήρθαν, η πόρτα άνοιξε και αφού τα παιδιά αποχώρησαν δίνοντας τις ανάλογες εξηγήσεις, τοποθετήθηκε νέα κλειδαριά. Τα κλειδιά δόθηκαν στους Αστυνομικούς, για να τα παραλάβουν την επόμενη ημέρα οι ιδιοκτήτες, από το 2ο Αστυνομικό Τμήμα που στεγάζεται στο Μέγαρο της Ασφάλειας Πατρών.
Έτσι η περιπέτεια του ερωτευμένου ζευγαριού είχε αίσιο τέλος, προκαλώντας όμως μπελάδες και προσωρινή σύγχυση στους Πατρινούς ιδιοκτήτες...

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ