Type Here to Get Search Results !

ΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...

Το «Φωτεινό Αστέρι» συνεχίζει να φωτίζει με την δράση του τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη από βοήθεια, κινητοποιώντας τους Πατρινούς σε πράξεις αλληλεγγύης και αγάπης.
Αγάπη που όπως φαίνεται μέσα από τις περιπτώσεις που κατά καιρούς έρχονται στα υπόψη των μελών του συλλόγου, υπάρχει στην κοινωνία της Πάτρας, παρά τις δύσκολες εποχές μέσα στις οποίες ζούμε.
Μέσα σε ελάχιστη ώρα η ανταπόκριση των Πατρινών για την κοινοποίηση που είχε κάνει το «Φωτεινό Αστέρι» καλώντας σε βοήθεια για ένα παιδάκι 1,5 χρονών, άπορης οικογένειας που είχε ανάγκη για εμβόλια, εμβόλια που δεν παραχωρούσαν οι αρμόδιοι φορείς, ήταν μεγάλη.
Τα εμβόλια που ζητούσαν οι άποροι γονείς του μικρού βρέθηκαν και το Φωτεινό Αστέρι θέλει να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους τους συνανθρώπους μας που επικοινώνησαν μαζί του. «Τα εμβόλια για τον μικρό μας φίλο βρεθήκαν και παραδόθηκαν ήδη. Η αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων είναι η δύναμη που μας δίνετε σε εμάς να συνεχίσουμε το δύσκολο και επίπονο έργο μας» αναφέρουν τα μέλη του συλλόγου σε σχετική ανάρτηση τους στο facebook.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ