Type Here to Get Search Results !

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη" - Ο αγώνας των ενεργών πολιτών συνεχίζεται

Σε νέες κινητοποιήσεις προχώρησαν έξω από το Ειρηνοδικείο της Πάτρας ενεργοί πολίτες, ζητώντας τη ματαίωση των προγραμματισμένων πλειστηριασμών που γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα.
Τα άτομα που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια ζητούσαν με σύνθημα το «Κανένα σπίτι σε κάθε τραπεζίτη» την κατάργηση του μέτρου. Στο σημείο βρέθηκαν μεταξύ άλλων τα μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ, του Εμπορικού Συλλόγου, αλλά και μέλη του σωματείου ανασφάλιστων και επισφαλώς εργαζομένων.
Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με προεκλογική δήλωση του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση θα παύονταν αυτόματα όλοι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.
Οι ενεργοί πολίτες έχουν καταφέρει εδώ και εβδομάδες να ματαιώνουν με την παρουσία τους προγραμματισμένους πλειστηριασμούς, μπαίνοντας μέσα στο Ειρηνοδικείο και μη αφήνοντας την συνέχιση της διαδικασίας να προχωρήσει.
Μάλιστα προ ημερών είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία της πόλης η είδηση ότι ένας ηλικιωμένος άνθρωπος έχασε την ζωή του με το που έλαβε στα χέρια του ειδοποιητήριο πλειστηριασμού σε ακίνητο που είχε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ