Type Here to Get Search Results !

Του πήρε "δανεικά και αγύριστα" και εκείνος του εξαφάνισε το αμάξι!

Έγινε και αυτό… Του είχε δανείσει χρήματα για να τακτοποιήσει ορισμένες οικονομικές του υποχρεώσεις, αυτός δεν του τα επέστρεψε στη ώρα τους και εκείνος του πήρε το αυτοκίνητο!
Ο λόγος για δύο επιχειρηματίες της Πάτρας που προχώρησαν σε δοσοληψία, με τον πρώτο να δανείζεται από τον δεύτερο 10.000 ευρώ λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση του. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο δανειστής είχε όλη την διάθεση για να τον βοηθήσει δανείζοντας του ένα τόσο μεγάλο ποσό, ο επιχειρηματίας με τα οικονομικά προβλήματα δεν φάνηκε συνεπής.
Και όχι μόνο. Αντί να του πει ότι δεν είχε τον έστηνε στα ραντεβού που του έδινε, ενώ κάθε τόσο προχωρούσε σε ένα σωρό δικαιολογίες για να αναβάλει να δώσει τα χρήματα. Στο τέλος ο οφειλέτης εξαφανίστηκε κιόλας μη σηκώνοντας το τηλέφωνο. Ως που ένα πρωί την ώρα που είχε αφήσει το αυτοκίνητο με τα εμπορεύματα έξω από την επιχείρηση του, εμφανίστηκε ένας νεαρός που μπήκε άξαφνα μέσα στο Ι.Χ. και εξαφανίστηκε.
Μετά από ένα τέταρτο περίπου ο δανειστής πήρε τηλέφωνο τον επιχειρηματία που τον φέσωσε και τον ενημέρωσε ότι θα πάρει τα αυτοκίνητο του πίσω (που κοστίζει περισσότερα από 10.000 ευρώ) μόνο αν του δώσει τα χρήματα που του είχε δανείσει. Τέτοιες περιπτώσεις είναι μία από τις δεκάδες που συμβαίνουν καθημερινά στην αγορά. Η έλλειψη ρευστότητας και η κρίση έχει κάνει αρκετούς να είναι έτοιμοι να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους…

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΧΑΙΑ

ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ